Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet esélyünk szerintetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyünk szerintetek, vagy csak hiú ábránd?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a kérdésem,hogy szerintetek mi a helyzet? Van egy srác,gyakorlatomat a kórházban töltöm,ő az egyik ápoló..tavaly végzett ugyanabban a suliban,ahova most járok,nem ismertük egymást a suliból.Most jól megvoltunk,állandó mosoly,becézgetett (angyalkám,nyuszifül,móskuskám stb).. az a baj,hogy pénteken voltunk együtt utoljára,mert átrakták éjszakába. Állandó szemezgetések mentek,mosolygások,megállás nélkül,már-már zavart.Olyan dolgokat mesélt el magáról,amit hónapok utáni ismeretség után mondtam volna max el,de ő elmondta nekem.Átölelt,azt mondta,hogy szeret stb és mindig megkérdezte,hogy szeretem-e..Ez eddig mind szép és jó,ebből arra következtetnék,hogy mire várok,de egy kis bökkenő van..van barátnője,de ezt a kórházban nem igazán mutatta ki a cselekedeteivel,sőt sose hozta fel,csak egy másik ápolónő.Nem akartam beleszeretni épp ezért,de végül sajnos sikerült.Hétfőn reggel végez,én váltom őt,szerintetek mi legyen?beszéljem meg vele?vagy hagyjam? vagy... ? Sose voltam ennyire döntésképtelen,de nem akarom,hogy miattam legyenek külön a csajjal,de beleszerettem..

Ha igen,hogy tudnék kezdeményezni,de úgy,hogy ha mégse,ne kerüljek úgymond a padlóra és a büszkeségem megmaradjon,ha ő nem közeledne?

18/L

2010. okt. 1. 22:21
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Szia,jó,hétfőn visszajövök. :) De elmenni nem tudunk sehova se,mert ő végez reggel a melóval én pedig kezdek,nem mehetünk csak úgy el..ráadásul a közelben semmi sincs.Hihetetlen rossz helyen van a kórház. :(

Na mindegy hétfőn és kedden is én váltom Őt,aztán eldől mi lesz..mindenesetre izgulok. :)Valahogy mindig bejöttek az ápolók,gondoskodó típus miatt,de neki eszméletlenül szép kék szeme van,mind e mellett,hatalmas ellentétek vagyok,mégis imádtunk együtt dolgozni,hülyülni. :)

2010. okt. 2. 09:36
 12/24 anonim ***** válasza:
na megint én vagyok akkor én is izgulok hogy hogy fog sikerülni már én is várom a hétfőt reméljük összejön hiszen:a remény hal meg utoljára!!!
2010. okt. 2. 22:11
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. :D Egész nap agyaltam a dolgon.. :)
2010. okt. 2. 23:28
 14/24 anonim ***** válasza:
Angeli vagyok:Na mi lett összejöttetek ,ha nem is de legalább beszélgettetek?Irj kiváncsi vagyok:)
2010. okt. 4. 21:54
 15/24 A kérdező kommentje:
Na szia! Huhh nem volt semmi,egy ölelés stb,stb,ma dumálgattunk,mondta hogy hagyott egy levelet nekem valahol.Elsők között meglestem a kigondolt helyen,de nem volt ott,aztán rájöttem hogy egy embernek adhatott infót és úgy jövök rá,hogy hol is van..így is volt. :) A levélben pedig az volt,hogy sokat jelentek neki..beszéltünk a telefonszámomról,most azt leírtam és bedobtam a szekrényébe. CSütörtök este megy dolgozni,pénteken találkozunk ismét,majd akkor kiderül mi lesz. :)
2010. okt. 5. 16:55
 16/24 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok.

Hát akkor ez már haladás.És a barátnőjéről nem volt szó? szakitottak? vagy volt e barátnője?Szurkolok neked hogy sikerüljön:)

2010. okt. 6. 17:24
 17/24 A kérdező kommentje:
Együtt vannak elméletileg,legalábbis közösségi oldal szerint.Nyilván,ha köztünk kialakul valami is pénteken,szóvá teszem neki az egészet. Várom már a pénteket nagyon. :)
2010. okt. 6. 21:01
 18/24 anonim ***** válasza:

Én vagyok :

Lehet még nem javitotta át az oldalon ez is lehetséges,nekem már volt igy ismerősöm

2010. okt. 7. 07:51
 19/24 A kérdező kommentje:
De,mert a képeit módosította,de a közös képüket nem szedte le,meg azt se,hogy "kapcsolatban".. a csajnál ugyanez. :)Meg hallottam,mikor beszéltek egy nővérrel,hogy elméletileg együtt vannak,de nem érdekli őt már a csaj stb,stb. :) na mindegy,majd csak lesz valami. :)
2010. okt. 7. 08:40
 20/24 A kérdező kommentje:
Na szóval az törtét,hogy írta azt a levelét,pénteken találkoztunk,picit beszéltünk,megbeszéltük,hogy vasárnap találkozunk,de közbe jött,hogy elveszítettem azt az embert az életemből,aki mindenkinél fontosabb,aki felnevelt,így visszamondtam a találkozót,nem lenne hozzá erőm.Amúgy pénteken az öltözőben hagyott a ruhámon is egy levelet,azzal a szöveggel,hogy " I think,I love you"..Nekem ezek kicsit soknak tűnnek,az smsei után hogy semmi nem volt még,de már így szeret,úgy szeret,rám gondol egésznap stb.Már magam se tudom,hogy mit akarok.
2010. okt. 9. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!