Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyünk szerintetek, vagy csak hiú ábránd?
Szóval az lenne a kérdésem,hogy szerintetek mi a helyzet? Van egy srác,gyakorlatomat a kórházban töltöm,ő az egyik ápoló..tavaly végzett ugyanabban a suliban,ahova most járok,nem ismertük egymást a suliból.Most jól megvoltunk,állandó mosoly,becézgetett (angyalkám,nyuszifül,móskuskám stb).. az a baj,hogy pénteken voltunk együtt utoljára,mert átrakták éjszakába. Állandó szemezgetések mentek,mosolygások,megállás nélkül,már-már zavart.Olyan dolgokat mesélt el magáról,amit hónapok utáni ismeretség után mondtam volna max el,de ő elmondta nekem.Átölelt,azt mondta,hogy szeret stb és mindig megkérdezte,hogy szeretem-e..Ez eddig mind szép és jó,ebből arra következtetnék,hogy mire várok,de egy kis bökkenő van..van barátnője,de ezt a kórházban nem igazán mutatta ki a cselekedeteivel,sőt sose hozta fel,csak egy másik ápolónő.Nem akartam beleszeretni épp ezért,de végül sajnos sikerült.Hétfőn reggel végez,én váltom őt,szerintetek mi legyen?beszéljem meg vele?vagy hagyjam? vagy... ? Sose voltam ennyire döntésképtelen,de nem akarom,hogy miattam legyenek külön a csajjal,de beleszerettem..
Ha igen,hogy tudnék kezdeményezni,de úgy,hogy ha mégse,ne kerüljek úgymond a padlóra és a büszkeségem megmaradjon,ha ő nem közeledne?
18/L
Szia,jó,hétfőn visszajövök. :) De elmenni nem tudunk sehova se,mert ő végez reggel a melóval én pedig kezdek,nem mehetünk csak úgy el..ráadásul a közelben semmi sincs.Hihetetlen rossz helyen van a kórház. :(
Na mindegy hétfőn és kedden is én váltom Őt,aztán eldől mi lesz..mindenesetre izgulok. :)Valahogy mindig bejöttek az ápolók,gondoskodó típus miatt,de neki eszméletlenül szép kék szeme van,mind e mellett,hatalmas ellentétek vagyok,mégis imádtunk együtt dolgozni,hülyülni. :)
Megint én vagyok.
Hát akkor ez már haladás.És a barátnőjéről nem volt szó? szakitottak? vagy volt e barátnője?Szurkolok neked hogy sikerüljön:)
Én vagyok :
Lehet még nem javitotta át az oldalon ez is lehetséges,nekem már volt igy ismerősöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!