Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináltok ha a pasitoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok ha a pasitoknak idegen női számokat találtok a telefonjában?

Figyelt kérdés

Kitörlitek nem szóltok neki.

Kérdőjel vonjàtok a pasit.

Felhivogatjatok a csajokat és kikèrdezitek h mi van köztük.

Nem csináltok semmit, csak megfigyelés alatt tartjátok a pasitokat, vagy követitek mint az àrnyék, nem nagyon hagytok neki lehetőséget h egyedül legyen valahol

Tegyük fel h ez karácsonykor történik és can egy csecsemőtök tőle.

Az eset nem velem történt meg hanem egyik barátnőm jött rá h családja van annak aki neki csapta a szelet.

2022. dec. 27. 18:02
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Fordított esetet ismerek, de ott emberére akadt a lány. Sorry, ilyen is létezik.

2022. dec. 27. 19:53
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Nyitott kapcsolatban vagyunk. Swingerezunk. Es a tobbi....

Az enyem meg teli van pasiszamokkal.

Ja meg a ceges szamokkal.

Nem igazan erdekelne leven alapfelalas h massal is szexelhetunk.

2022. dec. 27. 20:13
 33/39 anonim ***** válasza:
95%
Beteg nő vagy.
2022. dec. 27. 21:14
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát én csak egyetlen mondatodra válaszolnék a kérdésből, mert ez a mondatod valami fantasztikus:

"Kérdőjel vonjàtok a pasit."

Kérdező, ez a kérdőjel: ????????????????????????????

Szívesen.

2022. dec. 27. 21:20
 35/39 anonim ***** válasza:

32.

De minek a pasi ha úgyis masokkal vagy többnyire?

2022. dec. 27. 21:59
 36/39 anonim ***** válasza:
35. Gondolom a másikkal érzelmi stb szempontból, csak dugnak össze vissza mellette.
2022. dec. 27. 22:03
 37/39 anonim ***** válasza:

36.

Az jó,nekem nem jött össze

2022. dec. 27. 22:05
 38/39 anonim ***** válasza:
78%
Nem én vagyok naiv, hanem te vagy paranoiás és betegesen féltékeny. Mert ne legyen egy nőismerőse se, lehetőleg az anyjával meg a húgával is szakítsa meg a kapcsolatot, különben BolondBorcsa ráfogja, hogy megcsalja, mert nőőőőői név. A legjobb, ha ilyen féltékeny nő nem is lép párkapcsolatra, mert ahhoz, hogy egy egészséges, normális kapcsolatod legyen, bíznod kell a másikban, amíg nem ad rá ténylegesen okot, hogy ne bízzbenne.
2022. dec. 27. 22:35
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom pontosan milyen számok vannak a férjem telefonjában 🤷🏼‍♀️. Van benne nő is, mert pl a munkatársai száma is megvan neki, meg ismerősöké. Sőt, olyan is amiről meg nem mondaná senki, aki nem ismeri, hogy férfi vagy nő, pl Nagy Gabi... Lehet Gábor és Gabriella is 😅 (amúgy az utóbbi, a céges könyvelő, ő csinálja a vállalkozásunk ügyeit is). Ahogy az én telefonomban is vannak férfi nevek, kollégák, ismerősök
2022. dec. 28. 08:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!