Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináltok ha a pasitoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok ha a pasitoknak idegen női számokat találtok a telefonjában?

Figyelt kérdés

Kitörlitek nem szóltok neki.

Kérdőjel vonjàtok a pasit.

Felhivogatjatok a csajokat és kikèrdezitek h mi van köztük.

Nem csináltok semmit, csak megfigyelés alatt tartjátok a pasitokat, vagy követitek mint az àrnyék, nem nagyon hagytok neki lehetőséget h egyedül legyen valahol

Tegyük fel h ez karácsonykor történik és can egy csecsemőtök tőle.

Az eset nem velem történt meg hanem egyik barátnőm jött rá h családja van annak aki neki csapta a szelet.

2022. dec. 27. 18:02
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de ha kitörölném, akkor kirúgnák😂

(Természetesen nem nézegetem a telefonját, ahogy ő se az enyémet. Ha nem bíznánk egymásban, nem lennénk együtt.)

2022. dec. 27. 19:01
 22/39 anonim ***** válasza:
65%
Szívesen kitörlöm, le is tiltom, legalább melóbol egyik csaj főnököm se fog keresni, mindenki mással meg fb-n beszélek xd
2022. dec. 27. 19:04
 23/39 A kérdező kommentje:
Én nem értem miért pánikolnak itt a ferfiak XD
2022. dec. 27. 19:19
 24/39 anonim ***** válasza:
27%
Akinek hadititok lenne a párja előtt a teloja, mondjuk azokat meg én dobnám.
2022. dec. 27. 19:23
 25/39 anonim ***** válasza:
0%
7.Itt mindenkit elhordanak beteges féltékenynek, azt is aki 5 évben egyszer ha elgondolkodik azon hogy lenne más talán a képben.
2022. dec. 27. 19:37
 26/39 anonim ***** válasza:
88%

Nem nézegetjük egymás telefonját.

Mindketten vállalkozók vagyunk, el nem tudom neked mondani hány telefonszámunk van mentve a telón, harmadáról fogalmam sincs kicsoda(még a saját telómban sem)

2022. dec. 27. 19:38
 27/39 A kérdező kommentje:
Hu de nehéz a felfogás sok valakinek. Az volt a kérdés ha kiderulne h azok a számok szeretők. Nem az volt a kérdés h hány női szám van a te pasid telojaban.
2022. dec. 27. 19:45
 28/39 anonim ***** válasza:
84%
akkor kivágnám gondolkodás nélkül. Mi mást csinálnék?
2022. dec. 27. 19:48
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

#27! Akkor olvasd vissza a saját kérdéseidet, mert az eredetiben semmi ilyesmi nincs benne. Az, hogy a kommentjeidben hogy alakítgatod tovább a sztorit, az már a te dolgod, de mindenki olvassa el.

(Amikor azt írtad, "most mondom még egyszer", akkor írtad le először amúgy.)

2022. dec. 27. 19:49
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Mit keresgélsz a párod telójában? Paranoid vagy?

Ilyen nő kuka, még akkor is, ha oka van rá, hogy keresgéljen.

2022. dec. 27. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!