Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenki csak azért van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki csak azért van a nőjével, mert van szex?

Figyelt kérdés
Hol a határ a kihasználás és párkapcsolat között, ha mindkettőben a pasiknak csak a szex a lényeg?

#szex nélkül nincs kapcsolat
2022. dec. 26. 12:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a kedveskedés miatt neked olyan érzésed van hogy emiatt le KELL vele feküdnöd akkor veled van a probléma.
2022. dec. 26. 16:51
 52/79 A kérdező kommentje:

Es megint a naivak akiket siman 2 perc alatt jatszana ki.

Értelmes réteg is van erre?

2022. dec. 26. 17:01
 53/79 anonim ***** válasza:
100%
Te kérdező beteg vagy:D szerencsére nem sok olyan "értelmes" ember van mint te.
2022. dec. 26. 17:02
 54/79 A kérdező kommentje:

48 mondjuk látja akkor. Köszi.

A többi manipulálhato kis iq szegénység.

2022. dec. 26. 17:02
 55/79 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok helyen szex sincs
2022. dec. 26. 17:54
 56/79 A kérdező kommentje:

Mert gondolom a pasi nem tudja manipulálni az asszonyt.

(Vagy csak vagyon gyerek miatt egyutt es amugy már rég vége)

Nálunk engem zavar, mintha ő irányitana és csak látszólag én. Forditva kéne lennie. Hogy meghagyni tudatban h ő irányít de valójában én. És eezt kijátsza fordítottra.

Nemrég nyavajogtam neki amit írtam, mintha kihasználna, kezdi is a manipulációkat mennyire de nagyon hiányzom neki. Ma ezen sír. Ez most átlátszó is volt így. Mert ma egésznap hisztiztem biztos hogy nem hiányzom örül, hogy levegőt kap.

Játszmázás megy itt szerintem.

De a sok okostanács helyett amit vártam, kaptam a sok hülye beetethetőtől itt már mindent. Aki egy pasi mosolyára is bedőlnének egyből.

2022. dec. 26. 18:02
 57/79 anonim ***** válasza:
100%

Szingli, macskas no vagyok . Nem etet senki engem sehova. Sok fajta ember letezik. Nem mindenki egy taho osztonleny . Azt irtad a hapsidrol ,hogy ugy erzed mindenert cserebe szexet var. Hat ne szexelj vele. Ez a megoldas. Pont.

Aztan kiderul , hogy valojaban mik a szandekai.

Lehet neked van igazad es csak a szexert van veled, azert kedveskedik. Nem tudjuk ismeretlenul megmondani. Lehet neked ment el az eszed, ezt sem lehet tudni igy ismeretlenul. Ha kivancsi vagy ,hogy tenyleg "fizetseget var e toled a kedvessegert,akkor ne szexelj vele. Nem kell ehez diploma.

2022. dec. 26. 18:10
 58/79 A kérdező kommentje:

De erről már irtam.

Hagy önálló akaratot. Ha elutasitom, eleinte hiszti volt belőle és féltekenység, de meggyőztem h ez nekem arra bizonyíték h nem csak szexre tart.

Azóta ezek a körök már lementek.

Ugyanis addig is bírja szex nélkül, hogy már én kezdek el aggódni hogy ugyan már meg mi van.

Mintha ezzel is játszmázna, hog, képes direkt "elvonni" magát, hogy már nekem esik rosszul.

Sok másban is ilyen van hogy sgyszer a-t akarok, másszor b-t, habár ezek átmennek nevetésbe.

Csókkal is volt ilyen.

Nem akartam csókolózni aztán meg igen, van egy rakat ilyen köztünk hogy hol ezt váltja ki belőlem, hol azt.

Most meg ez az aktuális hogy kihasznál, manipulál, nem használ ki, vagy de, vagy nem.

Eddig az összes pasi nekem faék egyszerű, átlátható, egyértelmű, átlátszó, szinte pancser vagy amatőr volt, de ő?

Azt sem értem hogyan képes valahogy mindig azt mondani amit hallani akarok. Ami nekem fekszik.

Egyszer monditt ellent, azon kiborultam, azt mondjuk meg is bánta hogy szerinte is aljas volt, soha többet nem mond olyat, az így is maradt, tartja a szavát.

Pedig provokáltam is később, akkor sem szaladt ki.

2022. dec. 26. 18:26
 59/79 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo melletted az elet borzaszto lehet. En nem tudom milyen pasi bir teged elviselni.

Szerintem neked orvosra lenne szukseged. Nem bantabi akarlak. De borzaszto faraszto a kerdeseidet olvasni. El se meren kepzelni milyen lehet veled elni.

2022. dec. 26. 18:45
 60/79 A kérdező kommentje:

De unom már az értetlenek válaszait.

Sok nőt használnak dobnak. Nem véletlenül.

2022. dec. 26. 18:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!