Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki csak azért van a nőjével, mert van szex?
Alap hogy hiteltelen az aki személyeskedik. Az elfogult és belső frusztráciokbol felel. Magára vesz vmit. Ilyenek nem vitapartnerek.
En ugy gondolom, szex nélkul a legnagyobb hősöknek is csak bottal lehetne ütni csak a lábnyomát.
A fő kérdésemben is ez van.
Nekem kicsit alázó igy lenni a legszuperebb férfi mellett is, abban a tudatban hogy addig tart az álom csak, meg a "terüljasztalkám", míg "engedelmes" vagyok.
A cégünknél a csopvezünk mondta nekem az eszmefuttatásomra azt hogy régen is ezért voltak elnyomva a nők, mert a nők a "hatalom", a pasik gyengéje, és ettol félnek a pasik, hogy nem ők irányítanak. Araboknál is ezért kell csodorba is járni ezért a női elnyomás. Mert a nők amugy úgy irányithatnák a pasikat, ahogy csak akarják.
41
Komoly bajok vannak a fejedben kérdező. Veheted személyeskedésnek is. Ugyanis amíg ennyire félresiklott a gondolkodásod, nem is lehet érdemben reagálni a kérdésedre.
" ha mindkettőben a pasiknak csak a szex a lényeg?
"
Már itt hibás a gondolat menet, szóval válaszolni sem lehet rá.
Buta az akit megfűznek 2 perc alatt kihasználják es dobják aztán itt sír hogy dehát azt mondta szerelmes belém.
Es nem az aki észnél van egy tenyerén hordozós mellett is.
Az egész gyk bedőlne neki gondolkodás nelkul, a degradálásommal csak ezt tükrözitek.
7, hol kell olyat találni aki hajlandó nem szexelni ennyi ideig? Mert én azért vagyok egyedül egész életemben mert undorodom a szextol, de kapcsolatot szeretnek
Jó neked
Kérdező felesleges ilyeneken gondolkodni!
Hidd el kapcsolatban, házasságban is van kihasználás(pénz, gyerek, anyupótlék, apupótlék stb...), kifelé persze happy mutatás, de léteznek valódiak is...
Sőtt kapcsolat nélkül is létezik...Attól nem vagy kevesebb mert nem mosod más sz@ros gatyáját, vagy nem vagy bejárőnője senkinek.
Van akiben van annyi tisztelet, becsület h nem ver át,mert ilyennek nevelkedett.
Egyszerűen jössz rá h csak a sex számít e, nem adod a tested míg el nem éri a bizalmad. Ha feladja csak sexre ment, ha nem akkor te kellesz neki. Persze addig nem érdemes kapcsolatba állni, hisz az sexxel együtt működik
Évek ota vagyunk egyutt.
És néha olyan erzésem van újabban, hogy amiért pl segitett, vagy autot venne nekem, vagy törődik, vagy elvitt mindenhova, vagy áldozatot hozott értem, hogy ezért cserébe nekem le kell feküdnöm vele, várja mint vmi jutalmat. Es ha nem teszem, hagy ugyan önállo akaratot de akkor másik héten kéne.
Ha elhagynám abban is hagy önállo akaratot, de mindennek az a vége hogy Ő mindent mindig megtesz értem, én meg milyen (hálátlan)vagyok, vagy nem tudom becsülni. Ez így kimondatlanul!
Tehát még ezért sem kérhetném számon hogy ilyeneket mond, mert nem mond ilyeneket.
Feddhetetlen. Nem lehet ráhúzni semmit. Mégis van ez az érzésem mintha kijátszana engem. (Mintha "sakkoznánk", hogy ő ezt lépi azt lépi, aztán nekem is lépnem kell de úgy ahogy ő azt előre tervezte, akarta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!