Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenki csak azért van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki csak azért van a nőjével, mert van szex?

Figyelt kérdés
Hol a határ a kihasználás és párkapcsolat között, ha mindkettőben a pasiknak csak a szex a lényeg?

#szex nélkül nincs kapcsolat
2022. dec. 26. 12:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 A kérdező kommentje:

Jel nélkül is simán lehet kihasználás.

A sok ömlengés program udvarlás ellenére is. Az akár "üzletszerű" is lehet.

Pl szeretet érzelmi többletet ad, mutat a pasi, szexért megtartásért cserébe. Segitséget empátiát törődést, ad bele energiát.

Szexért fenntartásért cserébe.

2022. dec. 26. 13:45
 22/79 anonim ***** válasza:
69%
Neked valami kötődési problémáid lehetnek, ha ennyire bizalmatlan vagy és félsz attól hogy kihasználnak. Ez egyáltalán nem normális.
2022. dec. 26. 13:47
 23/79 anonim ***** válasza:
86%

Nekem volt egy stresszes időszakom, mikor sehova sem voltam hajlandó menni, viszont gyakran szexeltünk. (Vizsgaidőszak) Abból állt az a pár hét, hogy tanultam, szexeltem, ettem, aludtam. Ennyi.

A párom nem sokkal később fel is hozta, hogy ez neki kevés, neki nem elég, hogy csak szexelünk.

2022. dec. 26. 13:49
 24/79 anonim ***** válasza:
100%
Ja én vagyok a lány (#23)
2022. dec. 26. 13:49
 25/79 anonim ***** válasza:
94%
nem értem miért gondolod, hogy a szexért udvarol és nem azért, hogy te jól érezd magad. vagy te azért szexelsz, hogy ő kedves legyen veled? mert akkor te pont ugyanannyira vagy önző, mint ő.
2022. dec. 26. 13:53
 26/79 anonim ***** válasza:
68%

Draga, itt egyedul te kellesz a ferfiaknak csak szexre. Azert vannak ilyen butasagok a fejedben

Kepzeld el,nekem egyszer sem kellett szetnyitnom a labam ahhoz,hogy egy ferfi oda es vissza legyen ertem. A ferjemmel 7 honap es egy hazassag utan lett olyan kapcsolat koztunk es igy is futott utanam, mai napig teszi, elaraszt kedvesseggel,figyelemmel, imadja ahogy csicsergek neki es nem azert hogy szexet kapjon. Engem szeret, en kellek neki es nem csak a lyuk ami rajtam van, szornyen sajnallak,hogy ennyire nem veszed eszre hogy valamit te rontasz el ha minden ferfi csak kihasznal. Talan,mint ahogy emlitettem mar, talan elkellene kezdeni ugy viselkedni mint egy igazi no, nem mindenkinek szetraknj a labad, ne csodalkozz hogy csak ezt akarjak ha olyan vagy mint egy ribizli.

2022. dec. 26. 13:57
 27/79 A kérdező kommentje:

Nem félek, nem vagyok bizalmatlan.

Csak betámadtam ezzel, mert ez ÉRZÉS bennem, és megfogott azzal hogy ellenérvel, hogy mennyi áldozatot hoz értem, mennyi mindent megtesz, állandóan kitart mellettem, NINCS rajta fogás.

És attól még lehet én érzem jól. Ezt kérem ne zárjuk mint opciót, mert ezért a kérdés.

Persze megtehetném hogy ostobán élem magam bele egy szerelmes ködbe. De megtehetem azt is hogy nem teszem ezt.

Bármilyen felvetésről lehet beszélgetni, bármit lehet elemezni. Még ha csak egy tézis is csupán és semmi több.

Mégha alapja sincs.

Akkor is miért ne lehetne téma.

Honnan tudjam hogy nem szeretet a szexért "üzletben" vagyunk e.

Egyik pasi csak annyi energiát tesz bele hogy fizet a szexért, másik pasi beleteszi azt is hogy fűzi a nőt, udvarol, harmadik beleteszi a szerelem kamuzást is, negyedi a nőt "szolgálja"(érzelmileg törődik, segít, támasz, kitartó, kötődő, hogy ne érezze hogy tartozik), egyesek lemennek még papucsba is.

A pasik a szexszel mintha orruknál fogva lennének vezethetők, manipulálhatók, és irányíthatók. Esetekben bármit is megadnak csak kaphassák az "adagjukat".

2022. dec. 26. 13:57
 28/79 anonim ***** válasza:
22%
Vagy szimplan nincs bennem semmi kulonleges ami megfogna a pasit. Vannak olyan nok is akik csak arra kellenek,mert nincs bennuk semmi plusz de konnyu numera, ahol tenuleg meg az se szamit a fejed milyen. Es vannak azok a nok akiket elvesznek,szeretnek,megbecsulnek,piedesztara emelnek stb. Vagy valtoztass magadon,hatha valami ertekeset ki tudsz magadbol preselni vagy torodj bele hogy ez van. De persze ez is csak azert van mert benned van a problema,fogalmad sincs milyen egy igazi kapcsolat.
2022. dec. 26. 14:00
 29/79 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem a szex a lenyeg, ha nincs szex, akkor ja, elhagynak. De ugyanugy elhagynak, ha van szex, de ket kedves mukkot nem tudtok amugy egymashoz szolni es a szexen kivul semmi nem mukodik.
2022. dec. 26. 14:04
 30/79 A kérdező kommentje:

Más nőt ugy megszivatna az összes aki elhiszi a sok bűbájt.

Okosabb nők válaszait várok. Akiket pl a tenyerükön hordoznak. Honnan tudják hogy annak mi a valodi háttere, hol a pasi érdeke és VALOJÁBAN miért teszi?

2022. dec. 26. 14:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!