Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak írjatok mi ez?
Soha nem tapasztaltam ilyet.Van egy 3 hónapos kapcsolatom.A pasast régről ismertem ,akkor nem volt vele ilyen probléma mint most
Szeptemberben exe kirakta a szürét.Alkohok problémája is van mellette több betegsége is
Viszont ez az ember hozzám sem ér mint férfi .58 éves és amikor odakerulne a sor nem működik neki .Csak magának tudja és csak pár másodperc alatt megoldani nekem meg semmi ,max megsimogat és puszit ad .Ez most lelki ok vagy mi?Egyáltalán minek jött ide és hazudta hogy szeret .Mert menni nem tud hova az biztos és minimum jövedelme van ami 29 ezer Ft
Nem elég semmire és itt kényelemben van .
A korkülönbség az 9 év köztünk
Mindenki dicsér engem én jól tartom magam és megalázva keserűen azt látom ez az ember nem is szeret csak színjáték az egész itt léte ,elmenni meg nem akar..Segítsetek mert talán hazudik
Egyszer azt mondja majd helyrejon mert biztos az exe csinált vele valamit..na ezt kétlem
Másodszor elszólta magát hogy valami lelki baj lehet ami gyanús nekem is .Mert ugye akkor menjen vissza hozza nem rajtam kell eloskodnie .Mint a 80 évesek úgy élek vele miatta
Mi az, hogy nem akar elmenni? Kár volt befogadni. Ki kell tenni, ha kell, akkor erővel. Aztán oldja meg ő vagy az exe, hogy hol fog lakni.
Egy dolog, hogy ha nem működik a cerka, de a keze és a nyelve igen. Ha akarna, ki tudna elégíteni. Ő nem akar. Egyszerűen csak kihasznál, hogy legyen hol laknia.
"Van egy 3 hónapos kapcsolatom."
"Lakcíme ide szól attól kirakhatom?"
Kérlek, mondd, hogy ez csak vicc...
"Szeptemberben exe kirakta a szürét.Alkohok problémája is van mellette több betegsége is"
Az exének volt esze, neked nincs, ennyi.
Lakcíme ide szól attól kirakhatom?
Hát így már nehezebb. De mégis mi járt a fejedben amikor engedted bejelentkezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!