Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak számotokra mitől értékes egy nő? Kort is irjatok
Lehessen rá számítani, legyen önálló véleménye, tudjon dönteni, hogy mit akar, tudja, hogy mit akar, ne kelljen a nap minden percében vele foglalkozni, értse meg ha a barátokkal megyünk el sörözni, és ne hisztizzen miatta. Na igen, kis dolgokon ne hisztizzen, mert én nem tudom megváltoztatni a ruhája színét, hogy passzoljon a cipőjéhez. Ne kérdezgesse, minden nap hogy "ugye nem híztam?" vagy "szeretsz még?" ha változik a helyzet majd úgy is szólok. Értékelje a kedvességet, ha meglepem csak úgy egy rózsával vagy valami édességgel ne akadjon ki egyből, hogy biztos valami rosszat csináltam. Legyen kedves és megértő. Legyen olyan a külseje amit szépnek, vonzónak tartok. Ha nem is profi az ágyban, azért még szeressen szexelni, és ne csak feküdjön ott mint egy hulla. Legyen kreatív, mindenben. Lehessen rá számítani, hogy tudjak vele tervezni 1-5-10 év múlva is. Rá merjem bízni a gyermekeimet, majd ha lesznek. Talán ez a legfontosabb. Nagyon kevesen tudnak főzni manapság ezért ha tud az plusz pont, de mivel én is tudok ezért nem akadály. Igen a kaja, ne akarjon rávenni, hogy tofus szójatejes "húst" egyek. Én sem mondom meg neki, hogy mit egyen. És még egy fontos dolog, szeressen, és ki is tudja mutatni azt.
23F
abszolút egyetértek veled nálam férfiben szinte ugyanez
/N
Ne akarjon megváltoztatni, lehessen rá számítani!
Értékelje amit csinálok és fogadjon el olyannak amilyen vagyok! Legyen élettel teli! Ne rázza a fene..ét mint egy pláza cica. Jah! És ne legyen pláza cica. :)
Értelem legyen. Tudja PL: hogyan kell megcsinálni egy rántottát és teát főzni. ( ma más lassan, ez is egyfajta kiváltság lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!