Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Titeket hogyan lehet "felszedni" vagy mit szerettek, amit csinál egy lány randin vagy mit írjon üzenetben, ami imponál? Kort is írjatok😊
Egyszerűen add önmagad!
Hidd el őszinteséggel sokkal könnyebben meg lehet nyerni valakit (legalábbis engem indenképp), mint ha álszent p.csát játszik valaki. Ami tetszik azt mutasd ki, de ha valami nem jön be mondd meg bátran (legfőképp ha kérdezik, hogy mi a baj, mert a „semmi”az nálunk ténylegnem semmi, és ne várd, hogy rájöjjünk mert nem fogunk). A többi meg már megy tovább ;)
24/F
Nyilván én sem az intim részre gondoltam.
Ha érdekel a pasi akkor azt úgy is látni fogja rajtad. Nyilván nem fogsz lelépni valamilyen szar kifogással ha tetszik.
Annyi kell csak, hogy legyél aktív, ha például beszélgettek, kérdezz és válaszolj bátran. Ha kuka maradsz, akkor kinyirtad a randit és a pasi sem fog többet elhívni.
Még mindig 24/F :D
Nekem már az nyerő, ha tisztázódik, hogy tényleg randi van és lenne esélyem. A többi általában jön magától utána.
26/F
Nem játszmázik, nem játssza az elérhetelen hercegnőt, érdeklődő, beszélget, nem csak válaszolgat, vannak ötletei.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!