Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire nehéz egy buliba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz egy buliba (diszkóba) felszedni eg csajt szexre?

Figyelt kérdés
Soha nem volt még ilyesmibe részem. Haverjaim mondják hogy " na majd most összejön m éjszaka egy punci ". Igazából fogalmam sincs az egészről. Már hogy jönne össze, ha eleve nincs se egy lakás, se egy kocsija senkinek? Meg amúgy sem értem hogy meghívok egy csajt egy pár italra és máris akarná? Bocs a hülye kérdésért, de valaki magyarázza már el hogy megy ez.

2017. ápr. 11. 07:31
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Ahogy egy párkapcsolat, ez is ugyanúgy a külsődön és az anyagi helyzeteden múlik.
2017. ápr. 11. 07:51
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Rengeteg ilyen nő van. Sokkal volt már dolgom. Volt akit meghívtam egy pár piára és mondta, hogy menjünk ki és lecumiz, vagy kefélhetünk is. Azt is mondta, hogy egyel több vagy kevesebb már tökmindegy :D Ja meg egyszer egy "szabadnapos" prostit is felcsíptem. Az egyetlen olyan kefélésem volt amire még 5 év után is emlékszem. Brutálisan jó volt!!!
2017. ápr. 11. 07:55
 3/7 anonim ***** válasza:
17%
Ha közel van a kecó simán megoldható. Nekem sokáig nem jött össze aztán egyszer belefutottam két csajba, akikről kiderült, hogy már rég ki akarták próbálni ketten egy fiúval :) és átjöttek, mondjuk ez egy mázli. Utána mindkettővel randizgattam még. Szóval nem esélytelen, de a csaj - fiú arányt tekintve a buliban nem olyan könnyű. Ha gyakran jársz bulizni előbb utóbb lesz. Egy haveromnak mindig az volt a taktitája, hogy volt otthon füve meg play-sationje és azzal csábítgatta a lány társasgokat:)
2017. ápr. 11. 09:12
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
A külsődön múlik a dolog.
2017. ápr. 11. 10:10
 5/7 anonim ***** válasza:
71%

Diszkóban csak szexre főleg pénz kell.

Ha virítod a lóvét akkor esélyes. Persze ha ehhez úgy nézel ki, mint Quasimodo akkor ez sem sokat fog segíteni.

És mielőtt sok sjw megtámadna, nem azt állítom, hogy a nők pénzéhesek. Hanem ha van pénzed az épp megismert lányok szórakozása egészen új irányt vehet. Ha emelni tudod a szintet ami épp tartottak, a felszabadultabb hangulat és az ilyenkor jobban fogyó pia hatására a gátlások könnyebben és jobban oldódnak. Nem beszélve arról, hogy a lányok többsége is szívesen szexel a buli végén, csak nem vallják be, mert az ribis lenne. :D Mese, hogy csak táncikálni mentek le, kevesükre igaz de többségében ők is jól akarják érezni magukat.

Szóval ha tudsz rájuk költeni és tudod fokozni a pénzzel a hangulatot, akkor jó esély van a dugásra.

Persze hangulatot nem csak pénzzel, de személyiséggel is lehet fokozni, de erre nem mindenki képes.

2017. ápr. 11. 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
Én évekig jártam diszkóba, és általában nem azért mentem oda. 1-2 alkalommal előfordult,de ott akkor annyira jó volt a hangulat, meg a srácnak a külseje, kisugárzása annyira megfogott, hogy ez lett belőle. De sok olyan volt, aki odajött, hogy jössz d.ugni? Na, ő meg kapott egy pofont, vagy csak simán faképnél hagytam. Azért ennek is megvannak a szabályai, extra jóképű, nagy dumás srácok előnyben. Nekem a pénz nem számított, de persze ne legyen probléma meghívni egy italra.
2017. ápr. 11. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:
61%
Neked sehogy.. A külső a lényege kilegyél gyúrva sportos legyél magas meg stb, azt gondolod hogy egy dagadt pocakos zsiros hajú gyerekkel melegítő gatyában egy lány se akar majd egy éjszakás kalandot. De kérdésedből lehetsz vagy 14 éves úgy hogy ne a puncival foglalkozgass szepen csak azon agyalj hogy jutsz be a 16+ os buliba..
2017. ápr. 27. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!