Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy nő, akit szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nő, akit szeretnék felszedni, és ilyeneket ír. Nem tudom, ez nektek mit jelent?

Figyelt kérdés

Hogy szépen beszélek vele, óvatosan, kedvesen.

De én csak emberi módon bánok vele, semmi több.

Ez a nőknek jelent külön valamit?

2016. dec. 22. 18:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy eddig csak <80-as IQ agyakkal volt dolga a lánynak, és most meglepődött, hogy van azért ettől magasabb intelligencia is.
2016. dec. 22. 19:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy csak barátnak kellesz neki.
2016. dec. 22. 19:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Amúgy szerintem nyugodtan megkérdezheted tőle. Nem árt néha egy-egy őszinte beszélgetés a kapcsolatba. (Már ha komolyat akarsz tőle.)

23/N

2016. dec. 22. 19:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Az a helyzet hogy nem tudtam még megkérdezni tőle, élőben is beszélünk, de facebookon a legtöbbször és ezeket írta utoljára.

Majd rákérdezek, de nem tudtam még sajna...

Nem is egy fiatal lány, egy elvált anyuka, majdnem40 éves.

Igazából még nem tudok róla sokat. De őszintén szeretném kimondani amit gondolok és hallani/olvasni az igazat tőle. Nem tudom mire számítsak, majd kiderül. De ezt még senkitől nem hallottam és nem tudom/tudtam hova tenni.

2016. dec. 22. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem vesz komolyan hidd el nekem...
2016. dec. 22. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem tekint rád férfiként. (N)
2016. dec. 22. 20:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Noss megjött az ő válasza is már, azt mondja hogy mindegy is, mert van párja, és ilyen módon lekéstem róla. Akármilyen is az,ahogy rá tekintek. Legalábbis az én szavaimra átkonvertálva.Szóval ez is egy korrekt válasz, legalább nem akarja se megcsalni a párját, se engem hülyíteni feleslegesen.
2016. dec. 22. 20:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Jaja sima dolgod van akkor! Tetszik neki hogy nem nyomulsz es nem csak azt akarod(mármint a sexet) es több mint valószínű bejosz neki.. De vigyazz ennyiből nehéz megmondani a kapcsolatotok jelleget szóval lehet hogy csak barat. De ezt te tudod.. Sok sikert!
2017. ápr. 27. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!