Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rak ki ilyeneket a facebookjára?
Hmm valszeg azért mert van zenei ízlése?:D
Ha már a Road - A fűben-nél tart akkor csörögjön rám. :P
24F
Miért olvastad el az üzeneteiket? Ez privát dolog...
De ha ennyire bánt a dolog, beszélj róla a barátnőddel... A kommunikáció még mindig fontos!
legalább jó a zenei ízlése :D imádom az alvint, ezt a csajt én kéne dugjam helyetted
hány évesek vagytok amúgy?
El tudom képzelni mennyit bántottak egy 20 on éves csajt... komolyan mintha egy élet szörnyű terhe nyomná a vállát..
A nőd szeret drámázni és talált egy harmadik szereplőt az èletèbe akitől több figyelmet kap mint tőled...
Jó tanács: óvakodj a drámakirálynőktől... és nem "hadjuk" hanem hagyjuk... ettől mindig kiráz a hideg
Hm. Hát először is sajnálom.:(
Nekem sem esne jól, ha a párom valakinek ilyet írkálna. Másodszor, te ott vagy neki egy biztos pont, azért nem hagy el, de megtenné.. Ha valakit teljes szívedből szeretsz rá sem nézel másra, nem hogy írkáltok. Én hagynám a csajt.
Viszont a zenei ízlése valóban jó.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!