Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak csak is és kizárólag...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak csak is és kizárólag csajozás céljából mennek diszkóba, vagy kikapcsolódás céljából is?

Figyelt kérdés
2016. szept. 24. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
nem csak szinglik járnak diszkóba ezért ez egy alaptalan kiejelentés de igen van aki kikapcsolódni megy van aki csak kis élvezetért van aki csak tombolni akar egyet vagy táncolni.
2016. szept. 24. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
én amikor jártam kizárólag kikapcsolódási céllal voltam..... nagy átlagban nem ütik meg az a szintet, amiért vagy akivel érdemes foglalkozni.... tisztelet a kivételnek a leányzók közül.......
2016. szept. 24. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Én csak csajozni jártam. Ott a legnagyobb a muff felhozatal egy helyen.
2016. szept. 24. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Milyen kikapcsolódás férfiként? LOL, de komolyan. Aranyosan naiv a gondolkodásod.

Szerinted egy férfinak az kikapcsolódás, hogy táncikál, iszik pár piát, a haverjai fülébe kell ordibáljon hogy hallják egymást és odamegy 5-10 lányhoz, akikből legjobb esetben csak a 90% utasítja el?

Mondok egy titkot: A nőknek azért is kikapcsolódás a diszkózás, mert még ha átlagos lányka is vagy, akkor is egy este akár tucatnyi férfi nyomul rád és ez kva jól esik az egódnak, akármennyire is bosszankodsz a felszínen hogy "jaj már megint a sok részeg srác".

Ami ti energiákat levezettek táncolgatással hajnalig, azt a férfiak legszívesebben egy hatalmas keféléssel vezetik le. Aki férfiakat táncolni látsz diszkók táncterén, azok:

1. A barátnőjükkel táncolnak.

2. Melegek.

3. Dugni jöttek.

A legtöbb férfi ha nincs dughatnéka, ezerszer szívesebben ül be egy csendesebb kocsmába a haverokkal dumálni, minthogy bármilyen táncolós szórakozóhelyre menjen.

2016. szept. 24. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Régen tombolni jártam diszkóba, akkor még voltak jókis rave partyk, akkor még tudtak bulizni az emberek.

Ma már csak ez a langyi zene megy mindenhol. Persze mióta eltunyult a világ, meg idejön a sok hülye külföldi, akiknek az amerikai szenny ami a TVből ömlik már elferdítette az ízlését annyira, h csak ezt a tötymörgős vackot tudja hallgatni. A tombolás nekik az, ha egy 3 perces Zsösztibíber közepére a DJ bevág valami igénytelen dubstep szerű valamit, olyan 10 másodpercre.

Ezek a nyikhaj, izomtalan izék, amik most ember néven léteznek, mármint a 18-20 körüliek, kb ettől a 10 másodperctől fáradnak el úgy, mint én anno egy hajnalig tartó hard techno vagy rave buliban. Ma már csak a mesében hallani ilyenről.

És hát miért megyek mégis le néha? Van h lerángatnak, v sokat iszok és azt hiszem jó lesz, v vmi rendezvényen "kötelező" résztvenni ilyen diszkós mulatságon. Mivel a zene ótvar, a pia minőségtelen vacak, a népség proli, ezért kizárolag a csajok feneke tud foglalkoztatni. Ez van.

2016. szept. 24. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!