Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van hol, nincs kivel, ha van kivel, nincs hol, ha van kivel és hol, akkor nincs mikor, veletek is így van ez?
Figyelt kérdés
2016. júl. 23. 13:29
2/7 anonim válasza:
kivel? -> velem
mikor/hol? -> itt és most
mivel? -> mivel azt mondtam! :D
4/7 anonim válasza:
Volt már. Ha írtam a pasinak, hogy ráérek és egyedül vagyok, mindig húzta a száját, bezzeg ha nem voltam a városban vagy nem értem rá mindig megtalált... :-D
6/7 anonim válasza:
nekem csak az a baj, hogy nincs kivel.
A többit megoldanám. :)
30/F
7/7 anonim válasza:
A baj majd akkor kezdődik, amikor lenne kivel, de már nincs mivel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!