Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszul esne, ha éjjel nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esne, ha éjjel nem kísérni haza a párotok? (Kb. 15 perc kerülővel útba esett volna neki.)

Figyelt kérdés
Még csak 1,5 hónapja “hivatalosan” a barátom, és 3 hónapja ismerkedünk. Igazából még sosem volt ilyen szitu, hogy buliból együtt mentünk volna haza éjjel, csak most, és kicsit titkon vártam, hogy hazakísér. Vagy ilyen csak a filmekben meg az álomvilágban van, és túl nagy elvàràs lenne? (Nem egy nagy városban lakunk, szóval abszolút nem veszélyes környék.)

2022. dec. 24. 02:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%
Alap lett volna.
2022. dec. 24. 10:09
 12/19 anonim ***** válasza:
89%

"Ja ilyenkor még sincs egyenjogúság."

Ha te úgy értelmezed az egyenjogúságot, hogy a férfi és a nő is ugyanazt teszi a kapcsolatban, nem pedig úgy, hogy egyelő jogokkal rendelkező, egyenrangú felek, akkor gondolom, az is tejesen természetes a számodra, hogy a partnereddel a szex minden második alkalommal arról szóljon, hogy ő egy felcsatolható pénisszel "magáévá tesz" téged.

Jól gondolom?

2022. dec. 24. 10:23
 13/19 anonim ***** válasza:
92%
szerintem is alap, volt hogy nekem 5 perc séta lett volna hazáig, de (főleg késő este) nem fogom hagyni hogy a barátnőm egyedül sétáljon haza, így oda-vissza inkább megtettem egy közel egy órás kerülőt, mert a biztonsága fontosabb, mint hogy én hazaérjek 5 perc alatt
2022. dec. 24. 10:36
 14/19 anonim ***** válasza:
9%
12-es te beteg vagy.
2022. dec. 24. 10:55
 15/19 anonim ***** válasza:
90%
Nem, a 12-es nem beteg, csak ismeri a jelentését bizonyos szavaknak. Úgy mint egyenlő, egyenjogú, ill. egyforma. Az antifeministák hajlamosak összemosni ezeket a fogalmakat. A 12-es nagyon is szemléletes példát hozott arra, hogy ez miért is helytelen.
2022. dec. 24. 11:05
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
4, nem tudod mi a jog jelentése, ugye? :) Az ilyenekre mondjak, hogyha csöndben maradtál volna, okosabb lettél volna.
2022. dec. 24. 13:07
 17/19 anonim ***** válasza:
12%
Nem találsz egyedül haza vagy mizu?
2022. dec. 24. 18:04
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Balhét nem csapnék miatta, de rosszul esne.

Ugyanígy kb 1-1,5 hónapja vagyok együtt barátommal, szeptember közepe óta ismerem, fiatalok vagyunk (20-as évek eleje-közepe). Tehát nagyon hasonló szitu.

Ilyenkor még annyira romantika meg rózsaszín köd van, hogy ilyen apróságokat megteszel a másikért, mert igyekszel lenyűgözni a másikat, meg minél jobb benyomást tenni.

Pl. volt olyan alkalom, hogy mindketten mentünk haza Pestről, párom a Keletiből én a Puskásról és nem szállt le velem az én megállómnál a metróról. Utána írt, hogy nagyon sajnálja, meg rosszul érzi magát miatta, pedig itt tényleg nem volt elvárható, hogy felkísérjen a buszhoz (időpontra ment és lehet így lekéste volna a vonatot).

Nekem eszembe se jutott, hogy emiatt neheztelnem kellene, de szerintem ez a normális.

Legközelebb kérd meg, hogy kísérjen haza, pasik sokszor nem veszik a jeleket, hogy miket várunk tőlük. Saját dolgod is megkönnyíted, ha egyenes vagy. Ha akkor is keres valami béna kifogást, akkor az már elgondolkodtató.

2022. dec. 25. 23:32
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
15 perces kerülőnél, abban az esetben, ha már vagyunk olyan viszonyban, hogy megmondtam neki a lakcímemet vagy megmutattam neki, hol lakom, rosszul esne, ha nem kísér haza, főleg azért, mert nem a legeslegjobb környék, ahol lakom. De van olyan eset, amikor nem várnám el (hajnali érkezés, 1+ órás kitérő, korán kell kelnie másnap munka miatt - kb. ilyen kombó).
2022. dec. 26. 03:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!