Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne, ha éjjel nem kísérni haza a párotok? (Kb. 15 perc kerülővel útba esett volna neki.)
"Ja ilyenkor még sincs egyenjogúság."
Ha te úgy értelmezed az egyenjogúságot, hogy a férfi és a nő is ugyanazt teszi a kapcsolatban, nem pedig úgy, hogy egyelő jogokkal rendelkező, egyenrangú felek, akkor gondolom, az is tejesen természetes a számodra, hogy a partnereddel a szex minden második alkalommal arról szóljon, hogy ő egy felcsatolható pénisszel "magáévá tesz" téged.
Jól gondolom?
Balhét nem csapnék miatta, de rosszul esne.
Ugyanígy kb 1-1,5 hónapja vagyok együtt barátommal, szeptember közepe óta ismerem, fiatalok vagyunk (20-as évek eleje-közepe). Tehát nagyon hasonló szitu.
Ilyenkor még annyira romantika meg rózsaszín köd van, hogy ilyen apróságokat megteszel a másikért, mert igyekszel lenyűgözni a másikat, meg minél jobb benyomást tenni.
Pl. volt olyan alkalom, hogy mindketten mentünk haza Pestről, párom a Keletiből én a Puskásról és nem szállt le velem az én megállómnál a metróról. Utána írt, hogy nagyon sajnálja, meg rosszul érzi magát miatta, pedig itt tényleg nem volt elvárható, hogy felkísérjen a buszhoz (időpontra ment és lehet így lekéste volna a vonatot).
Nekem eszembe se jutott, hogy emiatt neheztelnem kellene, de szerintem ez a normális.
Legközelebb kérd meg, hogy kísérjen haza, pasik sokszor nem veszik a jeleket, hogy miket várunk tőlük. Saját dolgod is megkönnyíted, ha egyenes vagy. Ha akkor is keres valami béna kifogást, akkor az már elgondolkodtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!