Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, hogy viseli, ha a párja horkol egész éjjel?
Sziasztok
Minden este kb olyan hangosan horkol a párom, hogy már kivagyok. Nem alszom sokat emiatt. (általában 1orától reggelig fenn is vagyok, ahogy elaludnék felijedek rá)
Ha rá szólok, meglököm alszik tovább. Felvetettem, hogy külön alvás, de arról hallani se akar. Füldugó megoldás lehetne? Ti hogy oldjátok meg?
Mostanra már nagyon kimerült vagyok
30/N

Mondjuk engem nem zavar egyáltalán, én simán alszok a horkolással a fülemben, de szerintem a füldugó segíthet. Ez addig opció, míg esetleg gyereketek nem lesz, utána fogalmam sincs, hogyan gondolnád az éjszakákat megoldani.
Időközben el lehet nézni orvoshoz, hátha orrsövényferdülés vagy valami hasonló dolog az oka a horkolásnak. Amúgy a túlsúly, az alkoholfogyasztás mind rontanak a dolgon, szóval ebben az irányban is lehet gondolkodni.

Nekem a füldugó bejött.
Elvileg van valami drágább verzió, mint az a kis szivacsos, ami még profibb, de nekem ez az olcsó is megteszi. Annyit tompít, hogy simán tudok aludni, de az ébresztőt meghallom.

Füldugót nem bírom. Külön szoba nálunk a megoldás. Vagy ő, vagy én megyek át, ebből nem csinálunk gondot. Nincs negatív hatással a kapcsolatunkra.
Mi az, hogy nem akar hallani a külön alvásról? Akkor ne horkoljon!

Hat eleg onzo a parod! Csak magara gondol, hogy neki jo legyen. Az ilyet ugy vagnam a kukaba, mint a szel!
A fuldugot nem birja a fulem, en is csak maximalis csendben tudok aludni.
Ahogy irtak mar, vagy orvoshoz fordul vagy kulon halo! Attol meg ugyanugy lehet jokat szexelni (ha ez a baja).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!