Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt irta valaki nekem: nem mindegy ki az aki a nevem viseli ha szeretné az én életemben 1 NŐ van akit elveszek és most érzem úgy megtaláltam Hogy erti ezt? 30 eves a pasi en 18 Csak en voltam egesz eleteben akit elvenne?
Figyelt kérdés
2017. márc. 8. 08:29
1/8 anonim válasza:
a szüzességed akarja elvenni és ezzel hiteget.
2/8 anonim válasza:
Valaki, de azért tudod, hogy 30. :)
Ha tényleg neked szánta, akkor elég naiv vagy, ha ezt hiszed. :)
Együtt vagytok egyébként?
24/F
3/8 anonim válasza:
Nagyon áll a cerkája valakinek! Jó kis befűzős szöveg!
4/8 anonim válasza:
Nem semmi ez még nekem is imponálna ha bejön a pasi hiába nem hinném el. Tudjátok remény! 19/l
5/8 anonim válasza:
Ha ilyen összefüggéstelenül írta, ahogy te ide, akkor van nála az észnek HELYE.
Ha bármit is -számodra jót és kellemeset- belemagyarázol ebbe a szövegbe, nálad is!
6/8 anonim válasza:
Szerintem ennek a kérdésnek semmi értelme.
7/8 anonim válasza:
A mai lányok a 30-as, fogalmazásra képtelen pasikra hajtanak?
El kéne kezdenem gyűjteni prostikra...
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!