Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha nem lép?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem lép?

Figyelt kérdés
Van egy srác,akinek tudom,hogy tetszek. De nem lép. Én viszont nem merek kezdeményezni. Mit tegyek,hogy végre csináljon valamit? Hogy adjam a tudtára,hogy nekem is tetszik?

2017. márc. 3. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Te sem mersz ő sem mer,ősszeilettek:D
2017. márc. 3. 17:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Én azért nem lépek,mert 1.szerintem a fiúnak kéne 2.még nem volt barátom 3.osztálytársak vagyunk és ha tévedek akkor ciki lenne utánna minden nap látni. Szóval jó lenne ha valaki írna valami értelmes ötletet.
2017. márc. 3. 17:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Menj oda és beszélgess vele és közben mosolyogj és nézz hosszabb ideig a szemébe, ennyi általában elég. Főleg ha te is bejössz neki.
2017. márc. 3. 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Keress nyugodtan kifogásokat, egyszerűbb mint lépni.
2017. márc. 3. 19:47
 5/8 anonim válasza:
Az előzőekben beszélgettél már vele?
2017. márc. 4. 16:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen.
2017. márc. 4. 19:44
 7/8 anonim válasza:
Hányadikosak vagytok?
2017. márc. 4. 22:25
 8/8 A kérdező kommentje:
11.
2017. márc. 6. 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!