Ki hogyan viseli ezt az egész vírus cirkuszt?
Figyelt kérdés
Főleg a maszkiviselési kötelezettséget. Tetszik neked, hogy takarja az arcod, vagy mérges vagy, mert eltűnik mindenféle non-verbális emberi kommunikáció?
Korral, nemmel. 🙂
2020. dec. 8. 21:58
2/8 anonim 

válasza:

Már még szoktam, nem zavar. Nyáron valószínűleg fog, de remélem addigra vége lesz.
Kor, nem.
3/8 anonim 

válasza:

19/f.
Hát... kisvárosba élek szóval nem kell gyakran húznom, max ha bemegyek a megyeszékhelyre. A non-verbális kommunikáció kicsit sem érdekelt, inkább a kényelmetlenségek miatt utálom a maszkot, kevésbé kapok benne levegőt, illetve a szemüvegem is mindig párás tőle és ez a 2 egyesével is kényelmetlen tud lenni.
Lassan nehezen megszokom..
4/8 anonim 

válasza:

Mind az első, mind a második hullámot szinte ugyanolyan nehezen. Nem igazán találok különbséget közöttük...
5/8 anonim 

válasza:

Kivan a f@x,szivem szerint minden szabályt megszegnék. Nekem ne mondja már meg senki mit csináljak. 25N
6/8 anonim 

válasza:

Szemüveges vagyok, emiatt gyűlölöm a legjobban a maszkviselést, de szemüveg nélkül is zavarna, hogy folyton ott van valami az arcomon. Ha lehetne kendővel helyettesíteni most is, mint tavasszal, akkor jobban ellennék vele, azt jobban el lehetett igazítani, kevésbé volt zavaró. De ezzel a maszkozós mizériával csak azt érték el, hogy inkább autózok többet és olyan településekre járok vásárolni, ahol nem kell az utcán maszkot hordani. Hozzáteszem, olyan helyekre is megyek most, ahol ezelőtt sosem jártam még. Pont ezt akarták elérni, nem? XD Sőt, most munkát is direkt olyat kerestem, amivel kint lehetek este 8 után is a tilalomban. :D Szóval elmehetnek a pitsába! A lehetőségeimhez mérten megoldottam, hogy ne szpassanak annyira. 35N
7/8 anonim 

válasza:

Megszokni nem tudtam, sőt egyre jobban idegesít. Itt az utcán is kell, elég értelmetlen a kihalt utcán és idétlenül is érzem magam azzal a ronggyal az arcomon. Eddig rám izzadt, most a ködös reggeleken meg átnedvesedik, nem hinném, hogy egészséges viselet lenne így.
8/8 anonim 

válasza:

Amióta utcán is kell,mivel szemüveges vagyok,és tél van,borzasztóan zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!