Most miért nem hallani azokat a hangokat, akik szerint a vírus kamu és nem is létezik?
Ó pedig egyre többen vannak, sajnos.
Az történhetett, hogy elkezdtek rájönni, hogy nem vicc, de túlságosan rögeszmések lettek és nem tudják elengedni a tiltakozást, most már "csakazértis".
Ahogy az első írja. Vicces, hogy a konteósok neveznek birkának másokat, de ők vakon elhisznek mindent, ami ellenkezik a hivatalos információkkal.
Ha a WHO kiadna egy közleményt arról, hogy a nyers hús fogyasztása növeli a fertőzésveszélyt, másnap már propagandacikkek ezrei születnének a nyers hús mindent gyógyító erejéről, amit a kormány el akar titkolni előlünk, hogy több gyógyszert kelljen szednünk.
#4 Ez a nagy baj, hogy nálatok a vélemény számít, nem a tények.
Ha vannak beteg ismerőseid, barátaid, családtagjaid mint ahogy sokunknak vannak, kérdezd meg tőlük, hogy elhiszik-e. Nagy eséllyel elküldenek a fenébe.
Nincsenek :) egyet se tudok mondani s nekik a környezetükben élők sem meg azok sem meg azok sem...🤷🤷🤷
Határátkelést is hagyjuk, mert ami lemegy a tvben az full kamu nincs semmi, napi szinten járok 2 országon, oda vissza, s nem fuvaros vagyok semmi ilyen.
Én nem vallom ezt, nem êrdekel a vakcina, ha nem muszáj nem is fogom magam beoltatni H1N1-,et is túléltem nélküle.
Hordom a maszkot, mert kötelező és kész, az hogy én/ mi mit gondolunk szerintem tök mindegy, mert ez a vírus valakinek nagyon kapóra jött ennyi.
Mellesleg annyiban változott az életem, hogy maszkot kell hordanom 🤷🤷🤷
Nem vagyok tisztaságmániás de mindent is fertőtlenítettem a vírus előtt is... Szal ennyi
Én ezzel így a 2.hullámnál már úgy vagyok, hogy meg tartom magamnak a véleményemet.
Nekem sincs beteg ismerősöm. De nem csak emiatt nem hiszek benne, hanem mert akik annyira sulykolják belénk, hogy mennyire nagy a baj, pont ők bagatelizálják el. Nagy közösségi nyomás hatására tette fel a maszkot ov. meg a cilike is. Vagy pl nem egy olyan bejegyzést láttam facén, hogy szinte meg kellett az orvost fenyegeti, hogy a valódi halálokot írja rá a papírra, mert volt olyan is, aki bement, mert eltörött a lába, =végtagfájdalom=biztos covidos. Abban jobban hiszek, hogy csak azért, hogy Magyarország minél több pénzhez jusson, illetve csak a Fidesz, emiatt mindenkit annak próbálnak beállítani. Nem mondanám, hogy semmi nincs, de az biztos, hogy nem ennyien betegek. És sokan észrevétlenül át is esnek rajta. Ez a vírus csak addig lesz nagy szám, amíg el nem zárja az EU a pénzcsapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!