Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most miért nem hallani azokat...

Most miért nem hallani azokat a hangokat, akik szerint a vírus kamu és nem is létezik?

Figyelt kérdés
Az első hullám után, a nyáron sokan írták a közösségi médiában, hogy az egész kitaláció az emberek manipulálására van.

2020. nov. 19. 08:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%

Ó pedig egyre többen vannak, sajnos.

Az történhetett, hogy elkezdtek rájönni, hogy nem vicc, de túlságosan rögeszmések lettek és nem tudják elengedni a tiltakozást, most már "csakazértis".

2020. nov. 19. 08:22
 2/14 anonim ***** válasza:
40%

Ahogy az első írja. Vicces, hogy a konteósok neveznek birkának másokat, de ők vakon elhisznek mindent, ami ellenkezik a hivatalos információkkal.

Ha a WHO kiadna egy közleményt arról, hogy a nyers hús fogyasztása növeli a fertőzésveszélyt, másnap már propagandacikkek ezrei születnének a nyers hús mindent gyógyító erejéről, amit a kormány el akar titkolni előlünk, hogy több gyógyszert kelljen szednünk.

2020. nov. 19. 08:29
 3/14 anonim ***** válasza:
49%
Igen, ez egy súlyos kettősség. Határozottan manipuláltnak és birkának neveznek mindenkit aki még megtartotta az ép eszét. Ők meg mindent benyelnek kamuhírportálokról, megkérdőjelezhető előéletű "orvosoktól" nemlétező szervezetektől, összevágott Youtube videókból.
2020. nov. 19. 08:32
 4/14 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem még mindig kamu. Nyugi vannak, csak mi eddig se a nyálunkat vertük a fbn hanem megtartottuk magunknak. Kapásból a környezetemben csak 120 embert tudnék mondani aki nem hiszi el.
2020. nov. 19. 08:38
 5/14 anonim ***** válasza:
41%

#4 Ez a nagy baj, hogy nálatok a vélemény számít, nem a tények.

Ha vannak beteg ismerőseid, barátaid, családtagjaid mint ahogy sokunknak vannak, kérdezd meg tőlük, hogy elhiszik-e. Nagy eséllyel elküldenek a fenébe.

2020. nov. 19. 09:09
 6/14 anonim ***** válasza:
31%
Hát megbetegedtek
2020. nov. 19. 09:30
 7/14 anonim ***** válasza:
59%

Nincsenek :) egyet se tudok mondani s nekik a környezetükben élők sem meg azok sem meg azok sem...🤷🤷🤷

Határátkelést is hagyjuk, mert ami lemegy a tvben az full kamu nincs semmi, napi szinten járok 2 országon, oda vissza, s nem fuvaros vagyok semmi ilyen.

2020. nov. 19. 10:02
 8/14 anonim ***** válasza:
56%
Oh, en pont a heten olvastam olyat, hogy szerintuk a vakcina igazabol nem is oltoanyag, hanem igy fognak chipet ultetni az emberekbe.
2020. nov. 19. 10:14
 9/14 anonim ***** válasza:
55%

Én nem vallom ezt, nem êrdekel a vakcina, ha nem muszáj nem is fogom magam beoltatni H1N1-,et is túléltem nélküle.

Hordom a maszkot, mert kötelező és kész, az hogy én/ mi mit gondolunk szerintem tök mindegy, mert ez a vírus valakinek nagyon kapóra jött ennyi.

Mellesleg annyiban változott az életem, hogy maszkot kell hordanom 🤷🤷🤷

Nem vagyok tisztaságmániás de mindent is fertőtlenítettem a vírus előtt is... Szal ennyi

2020. nov. 19. 10:24
 10/14 anonim ***** válasza:
86%

Én ezzel így a 2.hullámnál már úgy vagyok, hogy meg tartom magamnak a véleményemet.

Nekem sincs beteg ismerősöm. De nem csak emiatt nem hiszek benne, hanem mert akik annyira sulykolják belénk, hogy mennyire nagy a baj, pont ők bagatelizálják el. Nagy közösségi nyomás hatására tette fel a maszkot ov. meg a cilike is. Vagy pl nem egy olyan bejegyzést láttam facén, hogy szinte meg kellett az orvost fenyegeti, hogy a valódi halálokot írja rá a papírra, mert volt olyan is, aki bement, mert eltörött a lába, =végtagfájdalom=biztos covidos. Abban jobban hiszek, hogy csak azért, hogy Magyarország minél több pénzhez jusson, illetve csak a Fidesz, emiatt mindenkit annak próbálnak beállítani. Nem mondanám, hogy semmi nincs, de az biztos, hogy nem ennyien betegek. És sokan észrevétlenül át is esnek rajta. Ez a vírus csak addig lesz nagy szám, amíg el nem zárja az EU a pénzcsapot.

2020. nov. 19. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!