Olyan fémkeresőt keresek, aminél nem kell beállítgatni semmit, meg hangokat figyelni, hanem automatikusan ábrával és szöveggel közli, hogy mit talált. Létezik ilyen?
Pl ha talál egy érmét, akkor megjelenik egy érme ábra, és egy szöveg, hogy ez egy ezüst érme, 3 cm az átmérője, és 50 cm mélyen van, és egy célkereszt mutatná, hogy hol.
Vagy ha nem ismeri fel külalak alapján a tárgyat, akkor lerajzolja.
Laikus vagyok, úgyhogy ne röhögjetek hangosan, ha hülyeséget kérdeztem :)
Ez tényleg hülyeség.
A fémkereső nem alkot képet.
Ez olyan mint ha azt várnád egy sütőtől, hogy csak belerakod a hozzávalókat egymás mellé és megalkotja neked a tortát...
Én pedig olyan időgépet keresek, ahol nem csak az évet, de a percet is be lehet állítani úti célnak. Létezik ilyen?
A fémkereső a fémet érzékeli. Csakis kizárólag a fémet. A fém jelenlétéből képtelenség megmondani a tárgy alakját, plusz, hiába lenne pl valaminek érme alakja, ha az valójában nem érme, csak hasonlít az alakja. Én is laikus vagyok, de erre magamtól is rájöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!