Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne, ha éjjel nem kísérni haza a párotok? (Kb. 15 perc kerülővel útba esett volna neki.)
Engem plane kapcsolat elejen eddig altalaban hazakisertek, vagy neha nem teljesen hazaig, de egy darabig. (Budapest, itt akadnak tavolsagok, de 45 perces kiteroket en sem vartam el, meg nem lakom veszelyes kornyeken es ahova jartunk altalaban, onnan az ejszakai busz majdnem a haz elott all meg, szoval nem kellett soha egyedul se sokat setalgatnom.)
Ha tok reszeg valaki, az meg megint mas, van aki orul, ha elsore hazatalal olyankor😂 Jobb is, ha nem valami idegen kornyekrol kell hazamennie.
El lehet gondolkodni azon kérdező, hogy mennyire értékel téged ez a srác…! Először is lerészegedik melletted egy friss párkapcsolatban (tudom ezzel nem vagyok trendi, nem érdekel), másodszor nem vigyáz rád, nem védelmez, nem érez felelősséget irányodba.
Nekem ez biztos nem férne bele, és nem is volt rá példa soha, pedig volt néhány pasas az életemben. Nem csak megdugni kell a másikat….
Reszegen is haza kellett volna kiserjen.
Alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!