Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem mutat be senkinek se a szülein kívül. Gyanakodnom kéne?
Lehet, hogy nincs kinek!
Vannak barátai, jár nélküled társaságba?
Konkrétan én sem mutattam be anno a párom senkinek, mégis mindenhol azt hallottam vissza, hogy de meg b...nm, meg, hogy a fenébe lehet ilyen nője(mármint nekem).
Lehet, hogy ezért nem tettem? Lehet ezért nem teszi?
Nálam ez 2 esetben fordult elő: 1. amikor olyan csajom volt akit tök szerettem de külsőre/viselkedésre nem ütötte meg azt a mércét aki sztem mellém való lett volna, és hát egy kicsit szégyelltem. Persze ez még hülye fiatalkoromban volt.
2. amikor annyira bombázó csajom volt hogy féltem mindenki rá fog hajtani még az orrom előtt is. Az meg érzésre is rossz meg hát a barátságnak is vszeg annyi lett volna. Végül lett is de fordítva, hehe :)
persze ez a hehe csak vicc volt, nagyon szar vége lett :(
De hát család akkor is első, azóta 3 gyerekem van a már feleségemtől.
Hány évesek vagytok, kedves kérdező? Kinek szeretnéd, hogy bemutasson még a szülein kívül? Eljártok valahová? Nem voltatok 1 év alatt együtt még sehol? Se születésnapi bulin, se szilveszterezni? Se sima buliban vagy házibuliban?
Alig írtál valamit rólatok, így nehéz bármilyen véleményt adni, csak találgatni, tippelgetni tudunk.
45/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!