Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gyakran van példa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakran van példa arra, hogy egy nő egy meglévő párkapcsolatból akkor lép le, ha talált jobbat?

Figyelt kérdés

Ismerősi köreimben főképpen arra láttam példát, hogy szakítás történt, egy darabig egyedülálló volt, utána pedig talált egy idő után másik társat. Azonban sok olyan kommentet, véleményt látok, hogy a nők mindig a jobbra vágynak, leváltják jobbra a meglévőt, és hasonlók, de a való életben ezt nem igazán látom, bár az is igaz, hogy nem látom olyan közelről a történteket.

Szóval ez tényleg egy gyakori jelenség, hogy egy működő kapcsolatban, amiben nem feltétlenül lenne egyébként szakítás, egy nő valóban egyszerűen csak lecseréli a társát egy jobbra, ha olyan lehetőség adódik?

Tehát szünet nélkül egyikből a másikba, és csak úgy mondja meg a szakítást az előzőnek, ha a másik már megvan.

2022. dec. 22. 13:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%
Nagyon szeretnéd hogy ez így legyen, igaz? És azt is hogy a férfiakra ne legyen jellemző...
2022. dec. 22. 14:20
 12/14 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel, hogy a férfiakkal is így van és hogy mennyire, a nők szokásai iránt érdeklődöm, mert engem a nők érdekelnek, az számít, ők velem mit tehetnek. Sosem állítottam a kérdésben, hogy ez férfiakra ne lehetne igaz.
2022. dec. 22. 14:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Megszoktam,kenyelmes,tudom,mikor mire szamithatok,o is kapcsolatfuggo,barhol jol erezzuk magunkat egymassal.

Egy nala jobbra se cserelnem le. Mindig jonnek jobbak,de mar tul sokat megeltem,h tudjam ertekelni a mostanit.

2022. dec. 22. 16:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem egy közeli nő ismerősöm így van/volt kapcsolatban az elmúlt kb. 8 évben. Viszont ott minden alkalommal megromlott az előző kapcsolata, így voltak bőven átfedések, de megesett hogy több vasat is tartott a tűzben az aktuális barátján kívűl. Mindegyik amúgy komoly kapcsolat volt, együtt is laktak, aztán a szakítás után napokon belül már mással lakott együtt. Viszont nem általánosítanék, ez nagyon személyiségfüggő és általában a kapcsolatfüggők cselekednek így, mert nem igazán bírnak egyedül maradni és kell mindig valaki, hogy legyen mellettük. Van még egy férfi ismerősöm is, aki nem ennyire drasztikusan, de szintén nagyon nehezen viseli ha egyedül van és megszállottan partnert keres, ha épp szingli.
2022. dec. 23. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!