Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az emberek annyi energiát fektetnének meglévő kapcsolataik megtartásába, mint amennyit újak kialakításába, akkor mennyivel lenne kevesebb a válás?
Az emberek nem adják fel túl könnyen a párkapcsolatot, ha problémával találkoznak? Persze ez most nem mindenkire igaz, de mintha volna egy ilyen vágy, hogy erőfeszítésmentesen kell működjön egy jó kapcsolat és az "igazival" nem kellene kínlódni.
Az tűnik könnyebb útnak, hogy újat kezdeni mással? Pedig valakit mélyebben megismerni, bizalmat kiépíteni sem rövid idő, abba is sok energiát kell fektetni.
Az emberek inkabb csalnak mint szakitsanak stb
Pont hogy a kilépésbe nem tesznek energiat es minden f.s kapcsolatot a vegsőkig is húznak
3#-al értek egyet.
én inkább azt látom, hogy benne maradnak inkább egy sz**ar kapcsolatban és inkább félrek**úrnak mintsem szakítsanak és elölről kezdjenek egy új kapcsolatot.
"én inkább azt látom, hogy benne maradnak inkább egy sz**ar kapcsolatban és inkább félrek**úrnak mintsem szakítsanak és elölről kezdjenek egy új kapcsolatot"
Igazából teljesen mindegy, ugyanarról beszélünk: ahelyett, hogy fektetnének a kapcsolatba, hagyják megdögölni. Hogy aztán vagy patkányokként egyből leugranak a süllyedő hajóról, vagy fent maradnak, és még a pestist is elterjesztik a fedélzeten, hogy a túlélők is szenvedjenek utána, az a kérdés szempontjából mindegy, mert a probléma lényege és eredménye is ugyanaz.
Szóval fogalmazzunk úgy, hogy ha az emberek többet fektetnének a kapcsolataikba, akkor kevesebb lenne a válás ÉS a megcsalás (utána válással) is.
igen így igaz.
gyakorlatilag a kezdődő - új - és meglévőbe is.
Nem gondolom így, szerintem is jellemzőbb, hogy sokan benne maradnak inkább a rossz kapcsolatban.
Bár még nem voltam házas, de szerintem aki ige, az mindent megtesz azért, hogy működjön, nekem ez így logikus, én így tennék, nyilván nem látok rá mások életére.
Viszont vannak dolgok amiket már nem szabad elviselni, van egy határ amit ha a másik átlép akkor nincs mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!