Szerviz átvételi pont kialakítása meglévő élelmiszer üzletben. Lehetséges?
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám otthoni szervizelés és üzlethelység megvalósítással kapcsolatban.
A helyzet nálam a következő.
Törött telefon kijelzőket újítok fel elsősorban cégeknek otthoni műhelykörülmények között. Mivel a cégek csak a végtermékre kíváncsiak így nem igyekeztem az üzlethelységet megnyitni.
Bővítettem a szolgáltatásaimat egyéb telefon szervizre és a megnövekedett igény miatt üzlethelységbe szeretnék költözni.
Egy családi kft keretein belül van megvalósítva ez a dolog.
Nekünk van üzlethelységünk, viszont ott elélelmiszert adunk el.(pékséghez hasonló üzlet)
A kérdésem pedig az lenne, hogyha ebben az üzletben elkerítenék egy pár nm2 területet, ahol íroasztal + 1-2 fotel lenne megvalósítható-e szerintetek, hogy ott fogadjak embereket.
Külön ajtón tudnám fogadni az ügyfeleket, tehát a keveredést teljesen el tudnánk kerülni.
Magát a szervizelést én a saját műhelyemben végezném, ez a megoldás egy átvételi pont lenne, amíg nincs saját üzlethelységem.
Remélem érthetően fogalmaztam meg. 🙂
Köszönöm a segítségeket.
További szép napot! 🇭🇺
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!