Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan párkapcsolatban élő, akinek idővel fejlődött a kapcsolata?
11 én arra gondoltam, hogy ahol nem fejlődik, ott szakítás van, azaz "van e itt olyan, akinél fejlődés történt".
Én sajnos a 3,5 év alatt az első 2 évben rengeteget csalódtam ilyen hülyeségek miatt a páromban, de közben meg annyira igyekszik, hogy a közös jövő érdekében nem akarok lemondani róla.
Nálunk így történt de a családja kavart be tehát nem egymásból fakadt a konfliktus.
Aztán most megint van problémánk amiből nem tudom hogy f9gunk kijutni.
Én már nem is hiszek abban, hogy van teljesen egészséges kapcsolat. Talán, 50-70 évesen, amikor az ember már valóban mindent ért és képes hibátlanul, mások megbántása nélkül végezni.
Nehéz, amikor két ember szeretik egymást, odaadóak, törődőek egymással, de gyermeki butaságból bántják egymást így vagy úgy :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!