Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi az oka annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az oka annak hogy fiatalon a nő olyan párt választ magának akinek pár ével később kedve támad megverni az élete értelmét?

Figyelt kérdés

Akit elvileg korábban szeretett most meg már legszivesebben agyon verné hogy fordulhat ki magából ennyire egy férfi?

Nem értem én is fiú vagyok de ilyet nem tenék amik történnek a híradóban meg amit meséltek nekem a hős párja egyszer csak verni kezdte akit eddig imádott érdekes

2022. dec. 20. 00:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
22%
Lakva ismeri meg az ember a másikat. A nők lelkiterrorizmusban erősek. Lehet, hogy folyamatosan lelkileg alázza a nő a pasit, és a felgyülemlett agresszió így jut a férfi által felszínre. Nem értek egyet én sem az agresszióval, de mindennek oka van. Lehet aaz is, hogy a hapsi eleve sérült lelkiekben, és csak szunnyadt benne ez a fajta agresszió, és akár egy kis szikra, szó, vagy valami elindíthatta benne a folyamatot.
2022. dec. 20. 05:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!