Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mitől függ az hogy valaki fiatalon könnyen talál párt van aki meg 25 30 évesen sem volt még kapcsolatban?
Én már sok lánnyal próbálkoztam ismerkedni de egy csók sem jött össze. Csomó olyat ismerek akik nem is ismerkedtek hanem szó szerint az élet összehozta őket fiatalon, és szinte semmi energiát nem fektettek az ismerkedésbe.
Miért van ez? Sorson múlik ez?
Úgy érzem bármit csinálhatok sosem lesz barátnőm?
(és nem nem vagyok ronda, meg csóró sem nem ez az oka!)
Nem mondanám hogy a sors ilyen dolgokkal verné az embert.Nekem fiatalon mindig volt csajom,de csak azért mert mindig kezdeményeztem is náluk/próbálkoztam,sokat adtam a külsőmre ilyesmi.
Mostanában nincs mert már nem vagyok annyira nyitott és nem is nagyon szeretnék. De pl 1 héttel ezelőtt simán elhívhattam volna egy lányt randizni,csak egy f..z voltam nem vettem észre a lehetőséget csak utána.
Szóval nyitottnak kellene lenni,sok helyre járkálni,adni a külsőségekre...30 évesen meg vigyázni sem árt mert sok pénz éhes k..va van :D ezt csak úgy leírom.
Jó szociális készségek, nevetés.
Aki könnyen köt barátságot, könnyen talál partnert is.
Én még bőven az okos teló meg mobil előtt voltam kisgyerek, a szüleim arra tanítottak, hogy ha eltévedek, menjek oda valakihez, kérjek segítséget.
Egyrészt megtanultam, hogy az emberek igen is segítőkészek,és kb. meg tudom ítélni, hogy kit érdemes megszólítani, ilyesmi.
Másrészt én is mindig segítek, ha időm engedi, van, hogy egy - egy turistát is elkísérek egy darabon.
Szerintem ez fontos, attól, hogy ilyen nyitott vagyok, sok pasi meg mer szólítani, sokan ismerkednek utcán is.
Én már 30 fölött vagyok, 38 hogy pontosak legyünk.
Nálam az ok végetlenül prózai. Ronda vagyok, de mindig is csak a top nők tetszettek. Ők meg nem álltak le velem. Aztán egy idő után inkább abba is hagytam, minek menjek házhoz állandóan a pofonért :).
Ronda nőm lehetett volna nekem is, de az nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!