Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az oka annak hogy fiatalon a nő olyan párt választ magának akinek pár ével később kedve támad megverni az élete értelmét?
Akit elvileg korábban szeretett most meg már legszivesebben agyon verné hogy fordulhat ki magából ennyire egy férfi?
Nem értem én is fiú vagyok de ilyet nem tenék amik történnek a híradóban meg amit meséltek nekem a hős párja egyszer csak verni kezdte akit eddig imádott érdekes

Minden párválasztásunk tudat alatt dől el. Valami miatt ez volt számára a minta.
Rengeteg nő imádja egyébként az agresszív férfiakat, mert "az a férfias", mert "megvédené őt". Persze, csak arra nem gondolnak, hogy tőlük ki fogja megvédeni őket.

Az ilyen férfiak mesterien megjátsszák magukat. Nagyon undorító dolog a nőt hibáztatni a választásáért. Ha rendelsz tőlem valamit, és direkt hibás terméket küldök, akkor te vagy a hülye, nem én a rohadék?
Szépen lassan leépítik az önbizalmad. Ez amúgy megtörténik ugyanúgy fordított nemekkel is. Csak a nők legtöbbször megmaradnak a verbális agresszió szintjén. De gondolom, ott is az áldozat, a férfi a hibás, ugye?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!