Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi az oka annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az oka annak hogy fiatalon a nő olyan párt választ magának akinek pár ével később kedve támad megverni az élete értelmét?

Figyelt kérdés

Akit elvileg korábban szeretett most meg már legszivesebben agyon verné hogy fordulhat ki magából ennyire egy férfi?

Nem értem én is fiú vagyok de ilyet nem tenék amik történnek a híradóban meg amit meséltek nekem a hős párja egyszer csak verni kezdte akit eddig imádott érdekes

2022. dec. 20. 00:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%

Minden párválasztásunk tudat alatt dől el. Valami miatt ez volt számára a minta.

Rengeteg nő imádja egyébként az agresszív férfiakat, mert "az a férfias", mert "megvédené őt". Persze, csak arra nem gondolnak, hogy tőlük ki fogja megvédeni őket.

2022. dec. 20. 00:07
 2/11 A kérdező kommentje:
ersze, csak arra nem gondolnak, hogy tőlük ki fogja megvédeni őket. Ez igaz
2022. dec. 20. 00:12
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

Az ilyen férfiak mesterien megjátsszák magukat. Nagyon undorító dolog a nőt hibáztatni a választásáért. Ha rendelsz tőlem valamit, és direkt hibás terméket küldök, akkor te vagy a hülye, nem én a rohadék?

Szépen lassan leépítik az önbizalmad. Ez amúgy megtörténik ugyanúgy fordított nemekkel is. Csak a nők legtöbbször megmaradnak a verbális agresszió szintjén. De gondolom, ott is az áldozat, a férfi a hibás, ugye?

2022. dec. 20. 00:23
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom őszintén de nyilván ha hibás terméket küldesz direkt akkor arról nem tehetek
2022. dec. 20. 00:26
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Az ilyen emberek is direkt keresnek olyat, aki nem ellenkezik. Direkt építik le az önbizalmát. Ezek az agresszorok nem megváltoznak, ők mindig verekedősök voltak, de senki nem kezd azzal az első randin, hogy lekever egy pofont.
2022. dec. 20. 00:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Off: azt hittem ez egy női nick
2022. dec. 20. 00:31
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát igen mert akkor nem éri el a célját
2022. dec. 20. 00:32
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem az ne haragudj
2022. dec. 20. 00:32
 9/11 anonim ***** válasza:
83%
Senki sem fordul ki önmagától egyik napról a másikra, hacsak nem valami durva agyi katasztrófa éri. Az előjelek mindig megvannak, csak aki szerelmes hajlamos ezeket elbagatellizálni.
2022. dec. 20. 00:34
 10/11 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm szépen a válaszokat
2022. dec. 20. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!