Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja a vőlegényem az összes (elég sok) exével a kapcsolatot?
Mindig azt mondja, hogy nem váltak el rossz hangulatban, vagy csak rövid idő volt és rájöttek, hogy barátként jobban működik a dolog. Viszont zavaró számomra, mert sokat beszélget velük. Miből gondolom? Állandóan a telefont nyomkodja. Azt nem tudom, hogy egyszerre többel beszélget-e vagy csak egy kettővel de komolyan. Volt hogy törölte a messenger előzményt, de láttam olyat, akivel naponta beszélt. És mikor megkérdeztem a dologról, annyit mondott, hogy unatkozott és amúgy is házas a nő.
Mi lehet velünk a probléma? Vagy én reagálom túl?
Központi ember a párom, de ez nekem sok. Rossz érzéssel tölt el.

"Volt hogy törölte a messenger előzményt, de láttam olyat, akivel naponta beszélt."
Még az sem biztos, hogy az exekkel dumál, lehet új nő(k)ről szó nyugodtan.
Az, hogy napokig trécsel, sőt még törli is arra enged következtetni, hogy bizony nem vagy neki elég.

"unatkozott és amúgy is házas a nő."
Ott vagy mellette és unatkozik? És mi lenne, ha nem lenne házas a nő?
"Mi lehet velünk a probléma?" - Lehet, hogy semmi közötök egymáshoz.
"Vagy én reagálom túl?" - Nem reagálod túl. Ez elfogadhatatlan.
"Központi ember a párom" - ezt hogy érted? Hol központi ember ő és ez mit jelent? Parlamenti képviselő talán vagy ilyesmi?
"ez nekem sok. Rossz érzéssel tölt el."
Gondolom, nincs szükséged rossz érzésre ...

"Volt hogy törölte a messenger előzményt, de láttam olyat, akivel naponta beszélt. És mikor megkérdeztem a dologról, annyit mondott, hogy unatkozott és amúgy is házas a nő."
Egy szó: Hányinger.

Azt h miért nem tudom, de egyáltalán nem normális dolog. Nem azt mondom,h szidja az összes exét, met az se normális, de egy köszönésen meg alkalmankénti boldog karácsonyon kívül többre miért van szükség. Egó? Komplexusok? Szimpla s-ggfejség? Gyerekesség? Nemtudom.
Viszont amit tutira tudok: Egyáltalán nem reagálod túl, és minden egyes plusz percet, amit ezzel a f-ssz-r, szorongató érzéssel eltöltesz, azt te választod magadnak.

Eleve aggasztó, hogy unatkozik és arra egy felnőtt embernek az a megoldása, hogy más nőkkel írogat. Ha ennyiszabadideje van menjen mosni, főzni, keressen egy hobbit, vigyen el téged randira.
Eleve aggasztó az is, hogy mikor kifejezed neki a rossz érzésedet ezzel kapcsolatban, akkor azzal indokolja, h a másik nő házas, nem pedig azzal, hogy ő egy hűséges és fegyelmezett ember. Ha nem lenne, akkor aggódhatnál? Vagymi?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!