Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tartja a vőlegényem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartja a vőlegényem az összes (elég sok) exével a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Mindig azt mondja, hogy nem váltak el rossz hangulatban, vagy csak rövid idő volt és rájöttek, hogy barátként jobban működik a dolog. Viszont zavaró számomra, mert sokat beszélget velük. Miből gondolom? Állandóan a telefont nyomkodja. Azt nem tudom, hogy egyszerre többel beszélget-e vagy csak egy kettővel de komolyan. Volt hogy törölte a messenger előzményt, de láttam olyat, akivel naponta beszélt. És mikor megkérdeztem a dologról, annyit mondott, hogy unatkozott és amúgy is házas a nő.

Mi lehet velünk a probléma? Vagy én reagálom túl?

Központi ember a párom, de ez nekem sok. Rossz érzéssel tölt el.

2022. dec. 19. 12:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%

"Volt hogy törölte a messenger előzményt, de láttam olyat, akivel naponta beszélt."

Még az sem biztos, hogy az exekkel dumál, lehet új nő(k)ről szó nyugodtan.

Az, hogy napokig trécsel, sőt még törli is arra enged következtetni, hogy bizony nem vagy neki elég.

2022. dec. 19. 13:13
 12/18 anonim ***** válasza:
65%

"unatkozott és amúgy is házas a nő."

Ott vagy mellette és unatkozik? És mi lenne, ha nem lenne házas a nő?

"Mi lehet velünk a probléma?" - Lehet, hogy semmi közötök egymáshoz.

"Vagy én reagálom túl?" - Nem reagálod túl. Ez elfogadhatatlan.

"Központi ember a párom" - ezt hogy érted? Hol központi ember ő és ez mit jelent? Parlamenti képviselő talán vagy ilyesmi?

"ez nekem sok. Rossz érzéssel tölt el."

Gondolom, nincs szükséged rossz érzésre ...

2022. dec. 19. 13:24
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

"Volt hogy törölte a messenger előzményt, de láttam olyat, akivel naponta beszélt. És mikor megkérdeztem a dologról, annyit mondott, hogy unatkozott és amúgy is házas a nő."

Egy szó: Hányinger.

2022. dec. 19. 13:34
 14/18 anonim ***** válasza:
77%

[link]

Ez is lehet egy opcio. De ha nem is esetleg, akkor is egy goreny ember.

2022. dec. 19. 15:52
 15/18 Sunshinedoll ***** válasza:
90%

Azt h miért nem tudom, de egyáltalán nem normális dolog. Nem azt mondom,h szidja az összes exét, met az se normális, de egy köszönésen meg alkalmankénti boldog karácsonyon kívül többre miért van szükség. Egó? Komplexusok? Szimpla s-ggfejség? Gyerekesség? Nemtudom.

Viszont amit tutira tudok: Egyáltalán nem reagálod túl, és minden egyes plusz percet, amit ezzel a f-ssz-r, szorongató érzéssel eltöltesz, azt te választod magadnak.

2022. dec. 19. 16:50
 16/18 Sunshinedoll ***** válasza:
78%

Eleve aggasztó, hogy unatkozik és arra egy felnőtt embernek az a megoldása, hogy más nőkkel írogat. Ha ennyiszabadideje van menjen mosni, főzni, keressen egy hobbit, vigyen el téged randira.

Eleve aggasztó az is, hogy mikor kifejezed neki a rossz érzésedet ezzel kapcsolatban, akkor azzal indokolja, h a másik nő házas, nem pedig azzal, hogy ő egy hűséges és fegyelmezett ember. Ha nem lenne, akkor aggódhatnál? Vagymi?

2022. dec. 19. 16:53
 17/18 Sunshinedoll ***** válasza:
75%
Itt a többi komment kapcsán meg ne írkáljunk már ennek a szerencsétlennek olyat h nem elég. Senki nem "kevés" egy monogám kapcsolat alapvetéséhez: a hűséghez és őszinteséghez. Nem a kérdező kevés vagy nem elég, hanem a partnere egy komplexusos, bizonytalan, önutáló kis g-ci, aki csak akkor érzi kevésbé f-sul magát, ha több nőtől is figyelmet kap.
2022. dec. 19. 16:56
 18/18 anonim ***** válasza:
68%
Aki az exeivel beszélget annak súlyos önértékelési gondjai vannak. Az exek az "udvartartás", akik önigazolás arra, hogy ő "micsoda" férfi, mert az olyen exek akik kaphatóak a dumcsira általában oda vannak a pasiért még mindig. Ez nem korrekt amit csinál veled. Az én ex pasim is ezt csinálta velem az ex nőjével aki odáig volt érte. Miután szakítottunk ez miatt, mert elegem lett ebből, velem is ezt akarta csinálni az új barátnője mellett, úgy hogy az előttem lévő exével azóta is jóban van. Az új barátnő mellett időközönként megírta, hogy én vagyok a nagy ő. Nahh persze. Az ilyenek nem férfiak és ezt fogja csinálni minden új barátnővel, csak az exek száma fog nőni folyamatosan. Az ilyennek nulla önbizalma van és nem ad időt magának szakítás után a gyászra, mert fél egyedül lenni. Szerintem szánalmas! Engem ez teljesen kikészített, de soha többé nem engedem ezt meg senkinek. Exek kizárva, vagy nem lesz kapcsolat.
2022. dec. 29. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!