Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tartja a vőlegényem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartja a vőlegényem az összes (elég sok) exével a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Mindig azt mondja, hogy nem váltak el rossz hangulatban, vagy csak rövid idő volt és rájöttek, hogy barátként jobban működik a dolog. Viszont zavaró számomra, mert sokat beszélget velük. Miből gondolom? Állandóan a telefont nyomkodja. Azt nem tudom, hogy egyszerre többel beszélget-e vagy csak egy kettővel de komolyan. Volt hogy törölte a messenger előzményt, de láttam olyat, akivel naponta beszélt. És mikor megkérdeztem a dologról, annyit mondott, hogy unatkozott és amúgy is házas a nő.

Mi lehet velünk a probléma? Vagy én reagálom túl?

Központi ember a párom, de ez nekem sok. Rossz érzéssel tölt el.

2022. dec. 19. 12:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
61%

Ezt miért nem vele beszéled meg/tőle kerdezed?!

Mi innen honnan tudjuk, hogy a te vőlegényed ki iránt mit érez?!

2022. dec. 19. 12:24
 2/18 anonim ***** válasza:
30%
Én is olyan vagyok mint a pasid, van egy csomo exem akikkel jó viszonyban vagyunk a szakítas utan is. Nem jelent semmit, barátként tekintek rájuk. Mondjuk ha ez téged zavar akkor szakíts vele mert ha elkezdesz éltékenykedni akkor tönkrevágod a kapcsolatot amúgy is.
2022. dec. 19. 12:24
 3/18 anonim ***** válasza:
71%

Mert ezy hülye gyökér, azért. Azt nem értem, miért vagytok ilyen emberek mellett, akik gyomorgörcsöt okoznak nektek nap mint nap és akik mellett teljesen lenullázódik a méltóságotok és az önbizalmatok.

Normális embernek ha nincs gyereke az exétől, nem tartja vele a kapcsolatot. Köszön neki, ha véletlenül találkoznak és békében váltak el és ezenkívül semmi más interakció nincs. Ne vicceljünk már, nem lesz valaki a barátod, miután basztatok és szerelmesek voltatok egymásba- hacsak nem vagy pszichopata. Az exnek nincs helye a napi kontaktok között, akármennyire szép is volt a szakítás. De még heti, havi rendszerességgel is érthetetlen tartani vele a kapcsolatot. Van, aki reflexből le is tiltja őket, de a többség szimplán baszik rájuk, nem szól hozzájuk, és éli tovább az életét azokkal, akikkel van jövője.

Nálam is kizáró ok az exszel hetyegés. Sosem tudnám egy ilyen stresszforrással összekötni az életem. Az a jobb kérdés, hogy te miért vagy vele.

2022. dec. 19. 12:36
 4/18 anonim ***** válasza:
87%

"Állandóan a telefont nyomkodja. "

Az sem biztos, hogy ex-szel beszél, lehet csajozik.

2022. dec. 19. 12:40
 5/18 anonim ***** válasza:
60%
Mert hagyod!
2022. dec. 19. 12:43
 6/18 anonim ***** válasza:
96%
Ez így furcsa... biztos, hogy ő a vőlegényed? Nyilván a viselkedése is gáz, de te is az vagy, hogy előbb vársz itt ismeretlenektől választ, mint tőle... milyen kapcsolat ez mégis??? Ha így áll a helyzet, akkor lehet le kéne fújni az esküvőt...
2022. dec. 19. 12:45
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Érthető, hogy zavar. Miről lehet beszélni napi szinten exekkel? Elejétől kezdve így volt gondolom, akkor miért most kezdett el zavarni?

Valakinek már az nem férne bele, ha egy ex-el beszélne, nemhogy többel. Egyáltalán nem reagálod túl.

És ez mégis hogy zajlik? Ott ülsz mellette, ő meg az exével irkál? Némelyik embernek irigylésreméltó türelme van... Akkor te minek ülsz ott?

2022. dec. 19. 12:50
 8/18 anonim ***** válasza:
93%
6.-nál a pont!
2022. dec. 19. 12:51
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
#3 Megírta a frankót. Némelyik ember akármit eltűr. Csak, hogy legyen valakivel.
2022. dec. 19. 12:52
 10/18 anonim ***** válasza:
72%
Mert te nem vagy elég neki. Azért kérdező.
2022. dec. 19. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!