Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban tényleg toxikus a külön nyaralás?

Figyelt kérdés

Párommal teljesen mások az igényeink. Ő a nyugodt utazás híve a legbiztosabb szállodaláncokkal hogy biztos minden teljesen frankó legyen, ahova szívesen el is megyek vele. Én pedig a kalandokra vágyok, mint raftingozás az Isten háta mögött, afrikai, hegyi vagy más expedíciók és felfedezni a bolygó legbizarabb és legcsodálatosabb helyeit. De ő mindenben csak a halált látja, és ezért engem is félt.

Felhoztam, hogy elmegyek egyedül túracsapatok keretein belül, de szerinte ez a legtoxikusabb dolog amit mondhatok, szerintem meg az toxikus ha ő nem enged el.

Melyikünknek van igaza?Akár a jelenre nézve(még nincs gyerek), akár a későbbiekben(tizenéves gyerekek esetében).

2022. dec. 17. 23:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez csak úgy működne, hogy egy nyaralás együtt és egy külön vagy baráti társasággal nyaralás. Utóbbi esetén lehet klikkesedni és estére mégis egy az ágy. Bár őszintén szólva én sem örülnék, ha párom külön menne nyaralni. Igazából nálunk ő visszafogottabb, viszont mindig kettőnk igényeihez szerveztem a nyaralásainkat és szerette. (Én vagyok szervező típus.) Más kalandokat pedig máskor-mással is meg tudok élni.

Ahogyan a többiek mondták: nem tudtok egyezségre jutni és ez így mérgező-haldokló kapcsolat.

34/F

2023. jan. 12. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!