Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is megfontolná a szakítást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is megfontolná a szakítást?

Figyelt kérdés
A páromnak van két lány barátja. 1 hete az egyiknek beszívezte a képét. És oda kommentelt neki olyan dolgokat amiket jobb esetben az ember párja kap meg. A csajon konkrétan alig volt ruha. Azt mondta, hogy ez csak baráti ne vegyem magamra. Jelenleg távkapcsolatban élünk. 1 éve vagyunk együtt, ebből félév távkapcsolat. Én Szegeden élek most, ő meg Győrben. Féléve felköltözött Szegedről, mert ott talált állást. Havonta 1-szer ritkán 2-szer találkozunk. Az a baj, hogy bármi van ők ott lesznek neki kéznél. Sose találkoztam még velük, azt sem tudok valójában mi lehet az igazság. Persze hiszek a párom szavában, de akkor is rossz ez nekem. 26 évesek vagyunk. Emiatt sokszor sírok és tényleg azon gondolkozom, hogy lezárjam. Főleg mikor mondtam neki, hogy a kapcsolatunk legnagyobb részét ezeken az oldalakon éljük, és mikor azt látom, hogy mással így kommunikál akkor az nyomasztó. A reakciója annyi volt, hogy velem komolyan gondolja, velük nem. Csak viccel és amúgy is baráti dolgok ezek. Mit tennétek ?
2022. dec. 17. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

Fura. Szerintem nyitott szemmel jár az már biztos.

Nem lehet hogy lusta szakítani veled és arra vár hogy te hagyd el?

Ha már ennyire nyilvánvaló amiket csinál...

Én szakítanék, ez nem egy kapcsolat, főleg hogy egyre több bosszúságot okoz neked mint örömet. Ezt mérlegeld.

2022. dec. 17. 09:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is szakitanék, ennek nincs értelme.

Ha havernőnek olyasmit írkál, amit neked kellene több mint valószínű arra utal, hogy szívesen kitörne a friend-zone-bol a csajjal.

Arról nem is beszélve, hogy hazudik szemrebbenes nélkül.

2022. dec. 17. 09:58
 3/4 anonim ***** válasza:
64%

Félév kapcsolat után költözött ki?

..ok.

És mikor lesz vége a távkapcsolat időszaknak?

Ha erre a kérdésre még kb sem tudod a választ, akkor engedd el.

2022. dec. 17. 10:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezen sokat gondolkodni, teljesen egyértelmű. Amíg neked ez a legnagyobb lelki fájdalmad, addig ő vígan elintézi annyival hogy veled komolyan gondolja, velük nem. Mi ez, ha nem játszmázás? Kicsit komolyabban veszem a másikat és annak érzéseit, ha azt látom hogy valami fáj és erre változtatást kér. Ennek tetejébe még együtt sem éltek, nem érdekli igazán mi van benned, veled. Én ha szeretem a párom akkor nem költözök el nélküle vagy ilyen messzire. Felvillant a piros lámpa, valamerre lépni kell.
2022. dec. 17. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!