Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyzetben érdemes megfontolni a hűtlenség megbocsátását?
Én most azt gondolom, hogy egy házasságban kisgyerekek mellett meggondolnám a megbocsájtást, ha egyszeri (!) hibázásról lenne szó, a család miatt.Más esetben szakítanék.
De, mint írtam: MOST gondolom ezt, így, hogy nem vagyok ebben a helyzetben. Más ha az ember benne van a szituban.
"És ha már nem egyszeri?"
- Közös megegyezéssel elváltok
- Nyitott kapcsolat
- Szemet hunysz és megy minden tovább
Ezek a lehetőségek, választhatsz.
"Nem mindegy, hogy mit veszítetek: gyerekek, lakás, hitel stb."
Ezt amúgy nagyon bírom mikor a nők azt mondják, hogy én csak szerelemből leszek együtt bárkivel is, inkább legyek boldog zsíros kenyérrel, de legyek azzal akit szeretek, mint egy vagyonos pasassal 0 érzelmekkel.
Azt mikor válásra kerül a sor, akkor az első mindig a vagyon, vagy azt nézik, hogy tudják-e válás után is fizetni a közös hitelt, vagy inkább dobják a boldogságot, csak ne kelljen felezni az addig közösen szerzett vagyont :D
Elgondolkodnék: Egyszeri alkalom, részeg állapotban egy vadidegen nővel, aki nincs egyikünk környezetében sem, tehát akkor látta előszöt és utoljára.(Pl.buli/legénybúcsúra stb.) Feltétel még, hogy azonnal bevallja ő maga, megbánja, és addig jól működő kapcsolatunk volt. Természetesen elvárás egy szűrés nemi betegségekre (ameddig nincs negatív, köztünk semmi nem lesz), illetve mivel kiderült, hogy nem képes önállóan szabályozni az alkohol fogyasztását és a f.rkát, nincs nélkülem több buli.
Más esetben el se gondolkodnék, automatikusan lapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!