Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt látom hogy valakire vagy tapadnak a nők valakit meg le se sz. Rnak ez a két véglet van a 2 közt nincs átmenet . Mért van ez?
Mert a nőknek az alfahím kell, a banda legjobb pasija, erre vannak programozva. A nők sokszor azt se bánják, ha a pasijuk több csajt is dug egyszerre, mert nekik a legjobb kell, és bevállalnak ekkora áldozatot.
A népszerűség gerjeszti egy férfi vonzerejét, ekkor a népszerű pasit még több nő akarja, aki lúzer, attól meg undorodnak, és még inkább kikerülik a csajok. Ezért van a két véglet fiatal korban. Aztán idős korban persze változik a helyzet.
Egyébként én a fizetős prostikat javaslom, ha már nagyon kell csaj. Sokszor olcsóbban jössz ki egy prostinál, mint egy csajnál, akire költesz egy csomót, és rizikó, hogy megdughatod-e. Szóval a prosti legalább lefekszik veled a pénzedért, nem ver át.
A viselkedéseddel. Vagy figyeld meg azoknak a srácoknak a viselkedését, akiknek sok csajuk van, és tanuld el tőlük, hogyan legyél alfahím, és akkor dughatod a punákat!
Amúgy elképzelhető, hogy csúnya vagy vagy alacsony, és ezért nem tetszel a csajoknak. Aki tetszik egy csajnak, arra a csaj általában rámozdul, szóval ha semmilyen csaj nem próbálkozik nálad, előfordulhat, hogy vagy nagyon ocsmány vagy, vagy alacsony, vagy büdös. Ezek kombinációja.
figyi egyetlen egy csajt se ismerek és egyetlen egy csajjal se szoktam beszélni nem járok sehova csak suliba ott nincsenek csajok villamosozok és busszozok meg vonatozok ennyi .mikor kéne hogy rám mozduljonak ??????
amugy soha senki se jött oda hogy tetszek neki
170 cm vagyok sok alfa him is ugyan ekkora
na de akkor lehet hogy ronda vagyok mert nem jönnek oda se a vonaton se sehol
Mert elkéne járj a világba is, ne csak a suliba és a tömegközlekedésbe bízz, egyébként javaslom neked az internetes társkeresőt.
Nekem onnan van a 2. kapcsolatom és habozás nélkül feküdt le velem, és szerelmes belém még most is.
Ami általában le veszi a nőket a lábukról ha kicsit lemész cukiba, de erősnek is mutatod magadat, pl ha kutyája van, akkor szeretgesd halálra meg mond hogy össze puszikálnád, a lényeg olyasmit mondj a nőknek amiről tudod hogy azt fogja érezni hogy ez remek srác stb, meg nem ár ha kicsit türelmes vagy és a vérmérsékleted próbálod visszafogni.
Még egy tanácsom van, ha egy nő megkérdezi mit tetszik rajta, ne legyél tahó (nehogyaztmondhogyamelledmegapopsidmertleugatjaahajad)
Mond ezt: nagyon tetszik a csókja és a szép szája...
Minél romantikusabb vagy vele, annál jobban fog beléd zúgni és már alig várja hogy lefeküdjön veled.
Sikeres csajozást és ne félj a külvilágtól, mozdulj ki a 4 fal közül, sétálj parkba és ismerkedj még ha nem is lesz belőle semmi így is megtanulhatod a kommunikációt.
és még egy fontos dolog, LEGYÉL NAGYON TÜRELMES EGY NŐVEL, mert ki nem állhatják ha valaki türelmetlenkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!