Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akkor tapadnak a fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkor tapadnak a fiúk, amikor átnézek rajtuk?

Figyelt kérdés

Nem érdekli a fiúkat, hogy szigorúan nézek rájuk vagy rájuk se nézek, annál jobban tapadnak.Szemezek velük,aztán levegőnek nézem őket,sok mindenkivel csinálom ezt, és erre még jobban tapadnak. NEM ÉRTEM MIÉRT?

Olyanok is kezdenének velem,akiket régebben elérhetetlennek tűntek számomra,most le se bírják venni rólam a szemüket.

2011. ápr. 19. 08:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Miért nézed őket levegőnek?
2011. ápr. 19. 09:21
 2/20 anonim ***** válasza:

"Szemezek velük, aztán levegőnek nézem őket"

És még kérdezed...

2011. ápr. 19. 09:22
 3/20 A kérdező kommentje:

Első: Még most nem válaszolok erre,majd.

Második: nem értem?

2011. ápr. 19. 09:25
 4/20 anonim ***** válasza:
a masodik azt akarta mondani h ha szemezel veluk akk ne csodalkozz..../:)...legalabb utanna ne nezd levegonek oket....vagy ne szemezz veluk...
2011. ápr. 19. 09:35
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért találtam munkát, pedig kerestem.
2011. ápr. 19. 09:41
 6/20 A kérdező kommentje:
Ja de én csak megfigyelés céljából nézem az embereket, nem azért, mert tudom, hogy akarok is tőlük valamit. Szóval?
2011. ápr. 19. 09:52
 7/20 anonim ***** válasza:
Ja, hogy csak szemezéssel lehet megfigyelni. Amíg nem néz rád, ő sem látszik. Értem.
2011. ápr. 19. 09:54
 8/20 Szupermókus ***** válasza:
Biztos te vagy a Jeti
2011. ápr. 19. 10:36
 9/20 anonim ***** válasza:

Nagyon naiv vagy még.

Idővel rá jössz,hogy nem érdemes ilyenbe energiát fektetni.

Abba már inkább érdemes,aki azért szeret,aki vagy.

Ez ilyen egyszerű.És csak az fog működni.

2011. ápr. 19. 10:55
 10/20 A kérdező kommentje:
Úgy érted,hogy akik szemeznek velem,meg tapadnak,azok nem szeretnek?Miért felesleges energiabefektetés figyelni az embereket?
2011. ápr. 19. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!