Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkor tapadnak a fiúk, amikor átnézek rajtuk?
Figyelt kérdés
Nem érdekli a fiúkat, hogy szigorúan nézek rájuk vagy rájuk se nézek, annál jobban tapadnak.Szemezek velük,aztán levegőnek nézem őket,sok mindenkivel csinálom ezt, és erre még jobban tapadnak. NEM ÉRTEM MIÉRT?
Olyanok is kezdenének velem,akiket régebben elérhetetlennek tűntek számomra,most le se bírják venni rólam a szemüket.
2011. ápr. 19. 08:57
2/20 anonim válasza:
"Szemezek velük, aztán levegőnek nézem őket"
És még kérdezed...
3/20 A kérdező kommentje:
Első: Még most nem válaszolok erre,majd.
Második: nem értem?
2011. ápr. 19. 09:25
4/20 anonim válasza:
a masodik azt akarta mondani h ha szemezel veluk akk ne csodalkozz..../:)...legalabb utanna ne nezd levegonek oket....vagy ne szemezz veluk...
5/20 anonim válasza:
Nem értem, miért találtam munkát, pedig kerestem.
6/20 A kérdező kommentje:
Ja de én csak megfigyelés céljából nézem az embereket, nem azért, mert tudom, hogy akarok is tőlük valamit. Szóval?
2011. ápr. 19. 09:52
7/20 anonim válasza:
Ja, hogy csak szemezéssel lehet megfigyelni. Amíg nem néz rád, ő sem látszik. Értem.
9/20 anonim válasza:
Nagyon naiv vagy még.
Idővel rá jössz,hogy nem érdemes ilyenbe energiát fektetni.
Abba már inkább érdemes,aki azért szeret,aki vagy.
Ez ilyen egyszerű.És csak az fog működni.
10/20 A kérdező kommentje:
Úgy érted,hogy akik szemeznek velem,meg tapadnak,azok nem szeretnek?Miért felesleges energiabefektetés figyelni az embereket?
2011. ápr. 19. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!