Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai világba ha jó márkás ruháid vannak meg hiszel
magadba akkor tuti hogy tapadnak rád a csajok?
Márkás ruhában járok és önbizalmam is van, de nincs barátnőm.
2010. szept. 21. 19:45
20ezer foorintos cipőm van, suliban azt mondják rá kínai. (természetesen a végéről a beku*va anyázás se marad le ilyenkor, mert általában az mondja aki segélyből él. Ez még nem is gond, csak legalább kussoljon.)
Amúgy meg hiszek magamban, mégsem tapadnak rám a csajok. Na most akkor hogy is van ez? :D
2010. szept. 21. 19:46
3/23 A kérdező kommentje:
akkor ki a rákra tapadnak a nők mondjátok már megg mi van veletek ??? luzerok vagytok kurv@ @nyázd le őket áááá nem értem
4/23 anonim válasza:
Akkor ezekszerint semmiképp sem vagyok a nagy átlag :D. Engem kifejezetten irritálnak a pénzes macsók, szóval biztos nem tapadnék rád, ha ilyen lennél. Nem az kell, hogy márkás cuccokba járjon az ember, csak értelmesen nézzen ki, mármint ha az öltözködést nézzük. Egy sima farmer-póló variáció is megteszi, ha nem ötször nagyobb rád :D. De a plázákban biztosan az általad leírtak kellenek. Ha ilyenre vágysz, akkor hajrá, de ha valami értelmesebb csaj érdekel, akkor csak figyelj oda pár dologra és ennyi :). 22/L
2010. szept. 21. 19:48
A nők azokra a pasikra buknak, akik érdekesek számukra.
Az, hogy az érdekesség a 400 ezer forintos versace öltönyt, vagy a stílust, a jó szöveget, figyelmességet jelenti, ez az adott lánytól függ. Ha drága cuccokban jársz, és divatmajomként viselkedsz, a plázacicák fognak bukni rád, mert számukra lesz az érdekes, hogy ezt az övet ebben a boltban vetted, ennyi pénzért.
Nem vagyunk mi bonyolultak :)
2010. szept. 21. 19:52
Nem kedvelem az olyan srácokat, akik márkás ruhákat hordanak és mivel hisznek magukban menőznek is...
2010. szept. 21. 20:13
van pár olyan nagy márkájú ruhám, amit az átlag itthoni emberek nem ismernek, és kinézetre is átlagosnak néznek ki, de nem a látvány a lényeg, hanem az anyag és a technika. Egyáltalán nem vagyok feltűnő benne.
2010. szept. 21. 20:21
Egyáltalán nem tuti...sőt nem valószínű. Magamból kiindulva lehetetlen.
19/l
2010. szept. 21. 20:55
Van pár márkás ruhám, drága cipőm mégsincs csajom. Nézz ki normálisan, a többi rajtad múlik nem a pénzen.
2010. szept. 28. 20:59
nem kell hozzá feltétlenül világmárka de a lényeg hogy az a ruha is tiszta legyen ne büdös meg minden sztem ez fontosabb mint akármien márka hogy valaki ápolt és tiszta legyen nekem attol nagyobb önbizalmam van minthogy d&g és társai vannak rajtam
2010. szept. 28. 21:01
Kapcsolódó kérdések: