Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai világba ha jó márkás ruháid vannak meg hiszel
magadba akkor tuti hogy tapadnak rád a csajok?
Csak azt tudom írni amit a többi lány is,hiába van valakin márkás cipő,ha maga a pasi egy tapló. És igen az ilyen pasikra tapadnak a nők, az ostobábbik része, akinek csak az a fontos, hogy a barátnői előtt előadja,hogy ő mekkora egy menő sráccal jár...
Ha értelmes lányokra vágysz, akkor ez egyáltalán nem fontos.
Számomra a legfontosabb dolgok: ápoltság, kedvesség,figyelmesség...és ez nem kerül pénzbe :)
19L
2010. szept. 28. 21:04
nézz ki jól.. kxrva jól. alapkövetelmény h legyél helyes, legyenek kockáid meg úgy alapvetően legyél izmos. legyél arrogáns, és persze legyenek márkás ruháid. akkor könnyen szerezhetsz magadnak 1 [[vagy több]] csajt
2010. szept. 28. 21:08
2010. szept. 28. 21:09
14/23 anonim válasza:
én sportolni nike-t, operába versace-t, dolgozni boss-t, szabadidőmben armani-t, strandra onneill-t, aludni ck-t szoktam hordani...és igen tapadnak a csajok.turi bolt 4ever
2010. szept. 28. 21:09
Én sz*rni is öltönybe megyek. Csináld te is.
2010. szept. 28. 21:21
figy én fox sapkában tolom, fox pólóban, fox hosszú újjúba, van DC pólóim is vannak, Gas nadrág DC öv, Nike cipő és több csaj szerint helyes arcom, kisportolt testem. De mégsem volt barátnőm. Mert a nőknek az nem a márkás cuccaid kellenek (jobb szeretik magukon tudni mint rajtad), hanem, hogy legyen önbizalmad és oda menj hozzájuk. (aminek erősen a híján vagyok)
2010. szept. 28. 21:26
igen:) mindenképp....kivéve ha büdös vagy:)
2010. szept. 28. 21:46
figyelj csak;) valahogy én nem márkás cuccokba járok gitározom 3 éve de vhogy az utcán mindig meg lesnek a csajok:P viszont nem keresek közép suliba(sulimba) csajt mivel hogy marha sokan nem komolyat akarnak...és fél év alatt félre kúrnak...nem vagyok adonis de azért mondták páran hogy jól nézek ki aki meg megakar ismerni az küldjön privit;P
18/f
2010. szept. 28. 22:15
2010. szept. 28. 22:29
Az alap hogy normálisan öltözz fel, nem feltétlenül márkás ruhába és ha ez párosul kis figyelemmel és kedvességel, akkor szerintem a normál csajokknál nyerő lehetsz. Nekem sem jön be amúgy a ,,márkás ruhám van, nagy egom" palik.
2010. szept. 29. 01:15
Kapcsolódó kérdések: