Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai világba ha jó márkás ruháid vannak meg hiszel magadba akkor tuti hogy tapadnak rád a csajok?
Figyelt kérdés
én igy vettem észre csajok alatt persze a rosszabik fajtát értem tehát a nagy átlagot2010. szept. 21. 19:44
21/23 anonim válasza:
na nem mintha vita lap lenne de kedves pun*i macerátor azaz a 30%-os válaszoló na nem mintha te a 30%-os jóválasz arányodal megmondod a tuti választ azt meg már végkép nem értem hogy ugyan hol van benne az egoizmus ha már úgyindul hogy nem járok márkás cuccba;p arról meg nem tehetek hogy unatkozol azt inkáb belekötsz emberekbe minthogy értelmes választ adnál
22/23 anonim válasza:
én kifejezetten nem szeretem a márkás ruhákat,azok az emberek akik ezt hordják azt hiszik hogy na most nagyon jól néznek ki, pedig számomra lehet hogy még mindig ugyanolyan tapló.Szóval bár állítólag a ruha teszi az embert,de a jellem számomra fontosabb,legyen kedves,önzetlen,humoros és persze az fontos hogy legyen önbizalma.Külsőnél csak az ápoltság számít.De ha egy éjszakás pipik kellenek a discóban vedd fel a márkás rucidat, ha van autód csörgesd meg a kocsi kulcsod és máris lesz egy rakás plázacica körülötted:P:)
23/23 anonim válasza:
azt meg már végkép nem értem hogy ugyan hol van benne az egoizmus ha már úgyindul hogy nem járok márkás cuccba;p arról meg nem tehetek hogy unatkozol azt inkáb belekötsz emberekbe minthogy értelmes választ adnál
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-29 06:28
Üdv:
Először tanulj meg olvasni és írni...;)
Én nem szoktam unalomból belekötni másokba, ha rám céloztál...
És olyat sem írtam, hogy nem járok márkás ruhában...
A értelmes csajok jobban tapadnak az értelmes pasikra, mint márkás cuccokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!