Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mohez kellhet egy férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mohez kellhet egy férfinak házassági papír? Nem értem miért akar elvenni mivel akarhat átverni.

Figyelt kérdés

A kapcsolat nem jó. Inkább kéne szakítani mint házasodni.

Van ugyan benne birtoklási hajlam(erre hivatkozik, hogy ezért akar elvenni), csak az enyém legyél meg ilyenek, de ez nem attol fugg h feleség vagyok e vagy barátnő.

Viszont elég sok stiklis dolga is van, szokott üzletelgetésekbe is bonyolódni.

Egy házassági papírral mit tehetne meg? Milyen plusz jogai lennének? Miért gondolhatja hogy házasodni kéne?

#házassággal járó jogok
2022. dec. 16. 16:24
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Belső értékei amugy vannak rendesen. Igen helyes, de hűséges is szerelmes is, közösségin fent sincs nem lájkolgatos b.zi. es amugy jópont az is hogy elvenne meg azért még küzd is.

Pont a belső értékei miatt is becsülöm meg amugy. Nincs még egy ilyen szerintem. Csak rosszabbak.

2022. dec. 17. 06:55
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

31

Bejelebtett munkája nincs, attól félsz, h át akar b*szni (jogosan) kétes "vizniszelgetese" is van!

Ahha. Biztos nagyon rendes.

Amiket irtál, azok meg alapok, nem erények

2022. dec. 17. 06:57
 33/36 A kérdező kommentje:

Van jo munkahelye sokat is keres. Honnan veszed h nem lenne?

És ez mellett seftelős. Nála van pl az irataim másolata mert intéz nekem ezt azt kérésemre.

Utólag gondolkodtam ezen is hogy vissza is élhet akkor vele.(de nem tulzottan mert lejárt okmányok). De ezt figyelem is. Beszelgetek róla sokmindenrol amikrol nem tudja hogy informáciok miatt kerdezem csak.

Pl csinált már kolcsoncsalásokat is, de saját névre szépen elmesélte, hogyan. Nekem csak az volt a lényeg ebben is h másokat ilyenekkel szívat e. Meg akiket át lehet verni azt átveri amúgy, de nem ilyenekkel, hanem a seftelős egyéb üzleteivel.

Valójában ismerem annyira meg hosszu ideje is hogy átlátok mindent mikben utazik.

Amikor anno volt ilyenről téma azt mondta hogy engem (bárkit akit szeret)soha semmivel nem verne át, ő olyan amilyen vannak dolgai, de soha nem aljas soha nem szemét. A párjaival exeivel se volt az soha életében. Mert neki se esne jól ha a saját párja veri át bárhogyan.

Es akkor is becsuletes ha a kapcsolat rossz szakitas van vagy utolag. Nem is bosszúállo sem.

Arrol is beszéltem már vele(itt kerdésem is volt)hogy megesett olyan hogy igert nekem szivességet erre ezután pont összevesztunk hogy akkor, amikor veszekszunk akkoris betartja e az ígéretét vag, visszaél e azzal hogy csakazert se teszi meg. Hogy neki kedvesnek kell lennem ahhoz hogy megtegye? Vag, akkor IS odateszi magát ha nem vagyok a szivében? Csupán önzetlenségbol? Empátiábol vagy bármi?

Es ebben is bizonyitott már hogy mélypontokon balhéknál IS ha szuksegem van rá, félre tudja tenni az egoját es odaáll támaszként akkoris ha gyűlöljük épl egymást.

De azért egy házassági/gazdasági szerződés az nem egy kis dolog nekem, hogy csak ugy vakon Vele én ilyenekbe beleugorjak mindettől függetlenül.

Tenyleg mi lenne ha nem tudnám ki sem rakni amikor akarom?

Meg ha felvesz bármit?

Vagy bármi. Jogilag be sem lennék védve.

És a CÉLJA ha még szent is ma, hogy mert annyira szeret vagy, birtokolna, es csak azért kér meg, honnam tudjam hogy de holnap meg nem ötlik be neki valami egyéb is ezzel?

2022. dec. 17. 07:17
 34/36 A kérdező kommentje:

"Amiket irtál, azok meg alapok, nem erények"

Dehogy alapok! Szinte minden oasi kozossegin van es kurolájkolgat másokat kapcsolatban. Meg hagy ne soroljam milyenek MÁSOK. Itt is olvasni kikkel vannak mások!

Ezek nem alapok amik benne megvannak hanem ritka ha egyaltalan van ilyen férfi.

2022. dec. 17. 07:18
 35/36 A kérdező kommentje:
Meg menekulnek a házasságtol. A nők erőszakoskodnak a házasságon is.es azt mondos benne alapok vannak csak? Millio meg egy férfi ilyenekre képtelen is hogy pl megkérje a saját párját. Akit elvileg szeret.
2022. dec. 17. 07:20
 36/36 A kérdező kommentje:
(Meg "öröm az ürömben" hogy tenyleg egy rakat mindent megold nekem amit legálisan en nem tudok magamnak megoldani, éspedig nagy szükségem van rá. Ez sincs meg szinte egyik pasiban sem.)
2022. dec. 17. 07:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!