Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mohez kellhet egy férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mohez kellhet egy férfinak házassági papír? Nem értem miért akar elvenni mivel akarhat átverni.

Figyelt kérdés

A kapcsolat nem jó. Inkább kéne szakítani mint házasodni.

Van ugyan benne birtoklási hajlam(erre hivatkozik, hogy ezért akar elvenni), csak az enyém legyél meg ilyenek, de ez nem attol fugg h feleség vagyok e vagy barátnő.

Viszont elég sok stiklis dolga is van, szokott üzletelgetésekbe is bonyolódni.

Egy házassági papírral mit tehetne meg? Milyen plusz jogai lennének? Miért gondolhatja hogy házasodni kéne?

#házassággal járó jogok
2022. dec. 16. 16:24
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Állandóam azzal jön hogy elvesz feleségül, amiért nemeket szórogatok, mikor napkozben telefonon is beszélünk akkor is zaklat ezzel.

Legutóbb tömegközlekedésen szórtam nemeket a kézkérésére és veszekedtünk, mert hogyhogy én nem akarok hozzámenni? Van más?

Meg kérdezem miert kéne hozzád mennem??? Miért kérdezed? Mi ez az hepped ami mindig visszajön?

Mert hogy ő szeret imád.

Mondtam neki akkor azt mondd hogy szeretsz imádsz, ha szeretsz imádsz, nem kézkérni kell.

Együtt éltünk csak rossz a kapcsolat és most ilyen, hogy el vagyok határolódva félig meddig.

És ezzel zaklat. Meg még kötelezne is rá. Még le is akarna dominálni hogy hozzá kellene is menjek.

De minek neki ennyire egy papír? Engem csak ez érdekel.

2022. dec. 16. 19:23
 22/36 A kérdező kommentje:
DE amiért nemeket szórogatok már telefonon is zaklat ezzel.
2022. dec. 16. 19:24
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Válaszoltunk! Azert, mert sumáksag van mogotte! Hulye vagy ha hozzámész
2022. dec. 16. 19:46
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért van, mert ostoba vagy. Egyszer kell nemet mondani, de akkor úgy is kell gondolni. Te csak kéreted magad, de nem szakítasz. Ő meg tudja, hogy úgy is beadod a derekam, ha eleget hülyít.
2022. dec. 16. 19:47
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le
2022. dec. 16. 19:47
 26/36 A kérdező kommentje:

Eddig se mentem hozzá. A téma porondon volt talán negyedéve is vagy talán nyáron? Majd lenyugszik megint. Remélem gyorsan lecseng nála, mert idegesít is.

Ezen veszekszünk. Ha nem lenne min egyszer, akkor legyen min megint. Biztos azért provokál nehogy 2 normális napunk is legyen.

2022. dec. 16. 19:55
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Miért nem szakitasz vele?
2022. dec. 16. 20:59
 28/36 A kérdező kommentje:

Meguntam egyedul is lenni.

Meg a sok barmot is.

Most inkább parkolopályán vagyok vele.

Nincs több ötletem.

Ha tudsz 4.opciót, várom.

2022. dec. 17. 06:13
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

28

4. opcio:

Forsita minőségi időt arra, hogy talalj egy normális férfit! Es ne az legyen a fő szempont, hogy hejjjespeeeee legyen, nézd a belső értékeit, mert ugy tünik, hogy nálad ez nem volt szempont!

Szívesen!

2022. dec. 17. 06:18
 30/36 A kérdező kommentje:
Volt már.
2022. dec. 17. 06:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!