Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy emiatt összeveszett velem és megharagudott rám?
2 éves kapcsolat és az a baja, hogy nem együtt fogunk karácsonyozni. Még sose karácsonyoztunk együtt, nem úgy jöttek/jönnek össze a dolgok, hogy kényelmesen meg tudnánk oldani a találkozást. Én szívesen lettem volna vele is, de nem problémázok ezen, mert egyébként se szeretem az ünnepeket.
22F
#19: Nem te fogod megmondani, hogy mi a normális, és mi nem. Főleg nem te fogod megmondani, hogy mikor kinek hol kell lennie.
Egyébként meg akármilyen hihetetlen, van, ahol szülők a gyerekük barátját/barátnőjét is családtagnak tekintik.
Még haragszik? Nem csodálom.
Azért haragszik, mert lusta vagy oda utazni, vagy mert nem egyeztetek meg, olyan lehetőség nincs, hogy mindketten jól járjatok.
És ha nem is vagy rá hajlandó párodnak joga van haragudnia rád.
Ez megint csak a kifogáskeresés. Látod, hogy az "érveid" egyre ingatagabb lábakon állnak, most kitaláltad, hogy neked igazából az a bajod, hogy "azt akarja, hogy te kocsikázz oda-vissza". Mondjuk sokkal ez sem jobb érv. "Felesben" hogy gondoltad? Hogy ő eljön hozzád busszal, te meg elmész hozzá autóval, és vissza meg mindketten teleporttal mentek? :D
Az már ugye mellékes, hogy talán ő a családját is szeretné látni karácsonykor. Vagy te úgy gondoltad, hogy akkor buszozzon le az egész pereputty? :D
Nem gondoltad át megint, hogy mi a fenét akarsz.
"És igen, kényelmetlen lenne 1 napért oda-vissza 2 órát vezetni."
Akkor itt ezt a kapcsolatot döglöttnek is mondhatjuk. Persze, a "kérdés" leírásában még váltog állítottad, hogy te ám szívesen töltenéd vele is a karácsonyt. Aztán kiderült, hogy dehogy. Simán tölthetnéd vele, csak mint egy dacos óvodás, megmakacsoltad magad.
Hadd mondjam el, hogy köztünk jóval több a távolság, mint köztetek. Csak én nem a kifogásokat keresem. Én több, mint 2×2 órát fogok utazni, hogy karácsonykor vele lehessek. De vele leszek. Sezretem őt, ő meg engem. Az akadályok nagy része leküzdhető. Kivéve, ha le sem akarja küzdeni az ember.
#25 "egyik nap én megyek, másik nap te jössz"
Csak az a baj, hogy ő egyik nap sem akar odamenni, mert őméltósága nem fog autózni azért, hogy egy napot ott legyen.
Neki igazából az a problémája, hogy nem repül a szájába a sült galamb. Egy elkényelmesedett töketlen, aki a kisujját sem mozdítaná a barátnőjéért.
A többi hozzászólásodat is elolvasva, az a válaszom, hogy igen, normális.
A hozzáállásodat elolvasva, nem csodálkoznék, ha szakítana veled karácsony után, hogy jövőre olyan társsal folytassa, aki tesz is azért, hogy együtt lehessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!