Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Követnéd a párodat?

Figyelt kérdés

Indokold is kérlek!

A párod élete szakmai előrelépését kaphatná meg. Anyagilag, társadalmilag, szakmailag annyit ugorhatna felfelé, mint sokan sajnos akkor sem, ha 100 évig dolgoznának.

Viszont egy olyan országba helyezve, ahol te nyelvi, jogi, nemi, etnikai,...akadályok miatt egy senki lennél. Te lennél a "felesége"/"férje", és ennyi.

És ha nem, hogy mondanád meg neki, hogy az egész életét/karrierjét, húzza le a WC-n?

2022. dec. 16. 00:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

Igen, követném. Nekem amúgy is a család az első. Mellette mondjuk feminista is vagyok, van szakmám amiben szeretnék végre egyszer elhelyezkedni (eddig nem sikerült, mert mire végeztem a mesterrel is, jött a baba). De igazság szerint abban nagy karriert szerintem itthon amúgy sem futhatnék be (szociális szféra, nulla megbecsültség), szóval nagy dolgokra akkor sem számítok ha visszamegyek dolgozni majd, így akár pár évig megint halaszthatom is. Legalább az új helyen új nyelvet tanulhatnék, lehet azt később tudnám hasznosítani, úgyis csak angol középfokom van most. Valamit azért megpróbálnék dolgozni legalább részmunkaidőben, mert unatkozni nem szeretek. Nem vagyok finnyás, mennék akár mosogatni is, ahhoz nem kell ismernem a nyelvet, de legalább addig is emberek között lennék.

Viszont most nézem, nemi meg etnikai okok? Ha valami nyomorult arab országról van szó, ahol elnyomják a nőket, akkor nyilván nem. De ilyen hely alapból a férjemnél sem merülne fel, alap lenne neki is, hogy nem megyünk. Szóval nem én mondanám meg neki hogy ez a lehetőség ugrott, mert benne fel sem merülne mint valódi lehetőség.

2022. dec. 16. 10:06
 12/14 anonim ***** válasza:
86%
Én már az ismerkedés kezdetén fontosnak tartom, hogy beszéljünk ilyesmi témákról. Azért az ember nagyjából tudja előre, hogy mi az, amit be szeretne vállalni, és mi az, amit nem. A mostani barátnőm is tudja már a kezdetektől fogva, hogy nem vágyom külföldre. (Sőt, mivel már korábbról ismertük egymást, már azelőtt tudta, hogy összejöttünk volna.) az pedig magától értetődő, hogy nem hozom a szerelmemet egy számára kellemetlen helyzetbe. Hogy akkor nem lesz olyan munkám? Lehet. De nem hinném, hogy értékesebb lenne, mint egy emberi lény, aki szívből szeret. És természetesen fordítva is igaz ugyanez.
2022. dec. 16. 11:58
 13/14 Hans Pötterman ***** válasza:
77%

Úgy ahogy mondod!

2022. dec. 16. 13:00
 14/14 anonim ***** válasza:

" Te lennél a "felesége"/"férje", és ennyi."

Arab ország, vagy Afrika valami lepusztult része,ahol a nő egy 0?

Kösz, de nem.

2022. dec. 16. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!