Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hobby, Barátnők hiánya....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hobby, Barátnők hiánya. Tényleg ennyire jellemző a nőkre?

Figyelt kérdés

36 éves férfi vagyok, eddig két komoly kapcsolatom volt, a második jelenleg a feleségem :)

Mindkét kapcsolatban jellemző volt, hogy a velem lévő lányoknak nem volt hobbijuk, illetve a jelenlegi páromnak igazából barátnői sincsenek...

Ezekből a dolgokból volt surlódás mindkét kapcsolatomnál (nem tudták lekötni magukat, ha épp nem valami közös dolgot csináltuk pl)

Feleségemmel a gyerekek érkezése "megoldotta" a dolgot, bár ezt azért nem nevezném megoldásnak.. Nála még olyan "gond" is van, hogy a munka sem igazan köti le, szimpla pénzkeresésnek tekinti, semmi ambiciója nincs ilyen téren sem... Kiváncsi leszek, mi lesz, ha nagyobbak lesznek a gyerekek, most nagyon jol elvan a babázással, meg a nagyobbik ovis dolgainak az intézésével.

Más lányokra/nőkre mennyire igaz ez amúgy? Én több lányismerősömnél látom, hogy pl hobbyjuk egyáltalán nincs, míg fiúknál szinte mindnél van valami (horgászat, túrázás, barkácsolás, modellezés, akár számítógépes játék, stb...)

2022. dec. 15. 22:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nekem van sok hobbim, de barátaim nincsenek.. a munkát viszont én is csak a pénzért csinálom :)
2022. dec. 16. 18:00
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez fura. Nekem is van egy csomó hobbim, akadnak barátaim is. A munkám első sorban a pénz miatt motivál, de jól elvagyok benne. Viszont az anyukám az ellentétem volt, semmi hobbi, barátnők, a munkáját utálta... Egyedüli "szórakozása" én voltam. Nem egy egészséges felállás.
2022. dec. 16. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!