Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek a székely lányok? A barátnőm (22) pár hónapja él Budapesten, ízig-vérig székely. Okozhat ez valami problémát, nem jellemző helyzetet a kapcsolatunkban?
Roppant gyakorlatiasak. Ez annyiban jó, hogy talpraesettek: egy székely lány nem fog sikítófrászt kapni, ha például meg kell ragasztania a biciklijén a kereket, vagy akár megjavítania a háztetőt. Tényleg. :)
Ennek viszont az a negatív oldala, hogy elsősorban érdekemberek.
Ez azt jelenti, hogy pontosan addig lesz beléd szerelmes, amíg abból valamilyen előnye származik.
Nekem egy székely barátnőm volt vagy 2 évig. Hát mit is lehetne mondani? A székely lányok nagyon szépek, ez alap. :P Viszont emellett nagyon makacsak, önfejűek. Az van amit ők kigondolnak és azzal annyi. Én puszilós meg ölelkezős vagyok, így tudom kimutatni a szeretetem, hát ezt nem nagyon kaptam vissza, ez kicsit a ridegség jele. Viszont a székely lányoknak vannak erényeik, elveik, ami azért nem nagyon mondható el manapság.
Kedves kérdező, sok sikert és boldogságot kívánok a székely "leánykához" ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!