Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én látom rosszul, vagy nem én, ha én nem bocsátok meg?
El kéne siklanom olyan felett, hogy amikor nézik lesik a párom, az visszanéz és szemezés lesz?(ő a férfi)
Nekem ez megalázó, de letagadja, nem első alkalom.
Vagy en reagálok túl és lazábban kéne ezt vennem?
Szituáció függő is, hogy csak odanéz automatikusan, mert érzi, hogy bámulja valaki, vagy aztán ő is elkezdi bámulni a nőt..
Szerintem is megalázó. Én voltam olyan szituban is pl, hogy wellnessben ültünk a jakuzziban, aztán bejött egy csinos nő a párjával (nem a jakuzziba), és elkezdte nézni, meg hogy merre mennek, mit csinálnak. Eléggé kiakadtam, és ha valaki szerint hiszti, hát akkor az. De nem azért mész el a pasiddal egy romantikus programra, hogy aztán azt kapd, hogy végig egy másik csajt stíröl..
Különbség, hogy rá néz, vagy majd ki esik a szeme.
De ha az utóbbi szépen kivágnám, nincs több esély, ha egyszer velem van akkor engem bamuljon és kész. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!