Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyi idő alatt bocsátotok meg a barátotoknak egy durva veszekedés után? Vagy hogy megy ez felétek? :D
20/F vagyok bnőm is.
Facebookon meg sms-ben veszekedtünk (nyaral, nem tudunk találkozni) de elég durván 2 napon keresztül és a végén bocsánatot kértem stb... ahogy ez megy.
2 nap telt el de még nem úgy ír vissza mintha oké lenne és ha én írok hogy hiányzik mert mondtam ezt is ő nem ír vissza ilyeneket.
Előtte még ő írta hogy várja hogy hazajöjjön.
Mit kéne csinálnom hogy jobb legyen mert nagyon szomorú vagyok emiatt.?
Én nagyon hirtelen mérges leszek és felmegy bennem a pumpa (attól még nem kiabálok meg hisztizem, csak egyszerűen mérges vagyok rá). Ilyenkor megbeszéljük a dolgokat, hosszan átrágjuk a témát, egy ideig csak egyre mérgesebb leszek rá, de aztán amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is múlik, utána összebújunk, szeretgetjük egymást, és ennyi.
Viszont ez csak személyesen működik, neten meg telefonon keresztül nem múlna el, ha valamivel megbántott.
Várd meg, hogy hazaérjen, aztán beszéljétek meg normálisan a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!