Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?
Sziasztok! Lány vagyok, és a párom nő (22-35). Nagyon össze vesztünk tegnap, és hisztiztem, ami alatt a sírást értem. A kiindulópontja az egésznek, hogy már október 18 óta le vagyok nála tiltva facebookon, és a két barátnője elől el titkolta, hogy együtt vagyunk, pedig még a nagy veszekedésünk előtt (október 18)tudták, hogy együtt vagyunk,jártunk is közös programokra 4en stb.,. Szóval tegnap szépen meg akartam tőle kérdezni, miért nem old fel? A válasz az volt, hogy csak akkor old fel ha 2 hetet ki bírok sírás nélkül. Nevetséges ez a válasza, tudom. A másik kérdésem pedig, hogy miért titkolja el a két barátnője elől, hogy együtt vagyunk. Erre az volt a válasz, hogy mert ők sem osszák meg a magánéletüket. Nevetséges, eddig meg osztotta, hogy együtt vagyunk most meg már tagadja is.
Annyira fura ez az egész, fél a barátaitól valamiért, mert másképp miért titkolná? 35 éves, de a barátnői irányitják. Vissza akar menni az anyjához is lakni, mert hogy ott van a szobája, a családja. 35 évesen, vissza, az anyjához. Pedig azért jött el, mert az anyja bántotta, rá erőszakolta a pasikat, minden csúnyának le hordta, vágta magát is miatta a párom. Egyszerűen nem tudom megérteni a gondolatmenetét, hogy miért csinálja ezt, miért nem becsül meg engem, mindnet megteszek, takarítok, teregetek,mosogatok neki.
Tudom, hogy idegesítő, ha sír egy lány, de nekem már lelkileg sok, hogy adok és vissza nem kapok. Hogy tiltva vagyok 2 hónapja facebookon, és titkolva a barátnői előtt. Próbálok beszélni vele, de azt mondta, hogy úgy érzi neki nincs mit változtatnia.
Össze vagyok törve, nem tudom ott hagyni, kérlek, segítsetek, hogy hagyjam el, hogy ne bolonduljak bele a fájdalomba?

Vagy "szakitasz" vele vagy továbbra is ki fog használni.
A "párod" valójában nem a párod, ő tuti nem gondolja ezt, csak egy partner vagy szexre és kész.
Nem a barátnői irányítják, hanem szégyell téged és esze ágában sincs komoly kapcsolat veled.
Úgyhogy szedd össze magad akármilyen nehéz és szakíts meg vele mindenféle kapcsolatot, beleertve online és ha netalán tán vissza könyörögné magát akkor se gyengülj el.
A "társad" nem szerelmes beléd, legyen egy kis önbecsülésed, még egyszer írom hadd el!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!