Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom undorítóan beszél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom undorítóan beszél velem, de szerinte ez az én hibám. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

3 éve vagyok együtt a barátommal, voltak viharos időszakok(szakítottunk pár hónapra), de végülis újra összejöttünk és egy évvel ezelőtt összeköltöztünk. Én 27 éves vagyok, ő 26.

Régen én szakítottam, és az addig kedves és türelmes fiú az újbóli összejövésünk után az utóbbi egy évben egyre gyakrabban kap dührohamokat.

(nem tudom ez a régi szakításomnak tudható-e be)

Ő edző, én pedig bírónak tanulok, 2 hónap múlva teszem le a szakvizsgát.

Mostanában reggelente felajánlja, hogy elvisz, mert neki csak délután kell dolgoznia, így történt ez ma reggel is.

Ennek nagyon örültem, mert nekem nincs autóm és most nagyon hideg van, hó is esett.

Nekem 9-re be kell érjek, vagy gond lesz belőle. Erre ő 8:30-kor bevonult a fürdőbe és kb. 8:50-kor jött ki, tehát maradt kb. 8 percem, hogy megcsináljam a sminkem és a hajam, úgy, hogy ő elvileg nem is siet, hiszen csak délre megy, tehát akinek jobban szüksége lett volna a fürdőre az én vagyok, hiszen én kb. este 6-7-kor tudok legközelebb hazamenni, munka után.

Kicsit beszóltam neki, hogy értem én, hogy az edzőknek nagy a nyugalma, de a bírósági meló kicsit stresszes, szóval jó lenne, ha nem idegesítene még pluszban azzal, hogy befoglalja reggel a fürdőt és férfi létére fél órát cicomázkodik.

Erre kiviharzott a fürdőből és közölte, hogy otthagy, elmegy boltba, ilyenek, holott tudta, hogy rohanok és tömegközlekedéssel már sehogy sem érnék be, így mondtam ekkor már emelt hag hopgy az utolsó percben meg ne próbáljon itthagyni!

Erre ő közölte, hogy még ő tesz nekem "szívességet" és én meg beszóltam és ha nem vonszolom ki a koszos s*ggem azonnal a lakásból, akkor szépen itthagy és elkések.... ezt így, meg rohadjak meg, hogy ilyen paraszt vagyok, neki nem lehet beszólni.

Én semmi csúnya szót nem mondtam még úgysem, hogy mérges voltam, hogy nem enged be.

Siettem, és beszálltam mellé a kocsiba, de őszintén csak a munka miatt, amúgy látni se bírtam, nagyon csúnyán beszélt és még a kocsiban is folytatta, elég rossz állapotban értem be a munkába, és azért itt nekem koncentrálnom kellene, ami ilyen felfokozott idegállpotban nagyon nem megy.

Ez nem az első ilyen reggeli akciója volt, de ilyen csúnyán még nem beszélt soha, nem tudom mit képzel.

Ti mit tennétek?

2022. dec. 12. 10:43
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de akinek van esze, az tudja hogy van-e jovoje a kapcsolatnak
2022. dec. 12. 21:44
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehet jó a kommunikációtok. Biztos lehetne szépen mindkettőtöknek mondani. Te is benne vagy a hergelésében, mert ideges vagy, de ő sem reagál jól.
2022. dec. 12. 22:06
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az ütötte meg a fülem (szemem) hogy bíró vagy. Nem az a baj, hogy a szerelem belevitt egy ilyen kapcsolatba, még az sem hogy benne ragadtál. Mert emberek vagyunk.

Hanem hogy még is kérdezed hogy mit tennénk. Amikor Visszaolvasva a kérdésed egy ilyen embernek nem biztos hogy válás esetén nyugodt szívvel adnám láthatásra a gyerekeit ha az előzmény ben benne van a dühroham és cirfa ocsmány, megalázó beszéd.

Bár nem vagyok bíró csak pszichológus

2022. dec. 13. 01:35
 34/35 anonim ***** válasza:
75%
Jobban keresel, mint ő, ugye?
2022. dec. 13. 09:32
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

"A barátom undorítóan beszél velem"

Miért hagyod? Miért vagy még vele?

Már egyszer szakítottál vele, szerintem nem lesz már jobb.

2022. dec. 13. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!